Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upitna budućnost

Uzbuna u Madridu: Zvijezda Reala ozbiljno razmišlja o napuštanju kluba, već zna i gdje će otići

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola već dulje vrijeme želi dovesti Isca iz Real Madrida.

Isco (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Vezni igrač Reala I španjolske reprezentacije Isco otvoren je za ideju da preseli na Etihad kako bi radio s Pepom Guardiolom, prenosi španjolski AS.

Isco se našao u blagoj nemilosti novog trenera Solarija, koji unatoč tome ističe kako voli ga ''voli''. No jedna stvar je ako vas trenera voli kao nogometaša, a druga ako se ne uklapate u njegov stil igre. A kod Isca ovo drugo nadmašuje prvo.

Od kada je Solari preuzeo momčad, Andalužanin je odigrao svega 314 minuta od mogućih 1080, manje od trećine ukupnog broja Realovih utakmica i najmanje od kada je stigao u Madrid iz Malage 2013.

On je danas najtraženiji trener na svijetu: Bira između ostanka ili odlaska u jedan od dva velikana Mauricio Pochettino (Foto: AFP) Mauricio Pochettino i Dele Alli (Foto: AFP) Mauricio Pochettino (Foto: AFP)

Osim što se mora boriti za poziciju u prvih 11, Isco je također ušao u sukob s nekim navijačima te se njegova situacija u Madridu samo pogoršava. I zbog svega toga 26-godišnji veznjak ozbiljno razmišlja o napuštanju Reala na kraju sezone.

Kao ozbiljnog kandidata treba uzeti Manchester City, jer Isco smatra da bi ga Guardiola mogao vratiti u njegove najbolje dane. Također, treba uzeti u obzir i potencijalni transfer Hazarda, koji bi ovu priču samo ubrzao.

Eventualni dolazak Hazarda na Bernabeu dodatno bi udaljio Isca od prve momčadi, a on se ponovno želi osjećati važnim, što je u redu za igrača njegovih kvaliteta i nije nemoguće da u skoroj budućnosti napusti europskog prvaka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider