Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Netipičan nogometaš

Bivši igrač Reala i Intera otvorio dušu novinarima: "Nikad više ne bih bio nogometaš, jedan događaj sve je promijenio"

U bogatoj nogometnoj karijeri branio je boje Reala, Fiorentine, Villarreala i milanskog Intera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

36-godišnji Borja Valero koji je u karijeri nastupao za madridski Real, Fiorentinu i Inter dao je veliki intervju za talijanski list La Repubblicu u kojem je otkrio nekoliko zanimljivosti o svojoj kariijeri.

Iako je ovog ljeta bio blizu prekida nogometne karijere, odlučio je prihvatiti poziv talijanskog šestoligaša za kojeg je debitirao prije nekoliko dana.

"Bio je to odličan osjećaj. Razmišljao sam o prekidu karijeru u lipnju ove godine, ali onda je stigao taj poziv. Kada vidite sve te ljude na tribinama, kako pjevaju i podržavaju te nakon poraza, to je najbolji dio ovog sporta".

Unatoč tome, tvrdi da danas ne bi bio nogometaš, kaže kako je previše toga žrtvovao u svom životu.

gol expired Stanišićevi roditelji još dolaze na svaki Bayernov trening: Prate svojeg sina skriveni uz ogradu kampa čak i kad se to ne smije divider

"Tada sam bio lud za nogometom, ali danas ne bi htio biti nogometaš. Ne znam je li to vrijedno svega. Zahvaljujući nogometu imam dobar život, ali možda sam to mogao ostvariti i bez nogometa", kaže španjolski nogometaš pa otkriva koji mu je trenutak zauvijek ostao u pamćenju.

"Bilo je puno lijepih trenutaka, debi za Real, debi za reprezentaciju, pa pobjeda protiv Juventusa kada sam nastupao za Fiorentinu. To će mi zauvijek ostati u pamćenju".

Otkriva kako ga je jedan nesretni događaj u potpunosti promijenio, tada je, kako kaže, odlučio promijeniti svoj stav prema životu.

gol expired Klopp još jednom pokazao ljudsku veličinu: Iznenadio teško bolesnog navijača emotivnim pismom divider

"Nakon što mi je majka umrla od raka, promijenio sam pogled na život. Uvijek sam bio negativan, ali od tog trenutka sve se promijenilo. Majka me je naučila da svaki dan proživim, da budem pozitivan. To me učinilo boljom osobom i to ću prenijeti i na svoju djecu", kaže Španjolac koji tvrdi da ono što navijači vide na televiziji, u skoro 98 % nije istina.

"Na televiziji ne možete sve vidjeti, u 98 % slučajeva nogometaši govore ono što smiju, a ne ono što zaista misle. To rade kako bi zaštitili suigrače i trenera. Osim utakmica, uživao sam u putovanjima, gostujućim utakmicama, večerama s veteranima, obožavao sam slušati njihove priče", zaključio je Borja Valero.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider