Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pokazao je veliko srce

Klopp još jednom pokazao ljudsku veličinu: Iznenadio teško bolesnog navijača emotivnim pismom

Trener Liverpoola je još jednom pokazao koliko srce ima za navijače kultnog engleskog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otkako je sjeo na klupu Liverpoola, njemački trener Jurgen Klopp je više puta pokazao onu emotivnu, ljudsku stranu radi koje su ga navijači kultnog engleskog kluba još više zavoljeli.

Tako je prije nekoliko dana na Twitteru osvanulo emotivno pismo koje je njemački trener poslao teško bolesnom navijaču Liverpoola.

Tim skromnim činom je još jednom pokazao da ima ogromno srce.

"Dragi Chris, prije svega, nadam se da mi nećeš zamjeriti što ti pišem. Samo ti želim reći da te svi iz Liverpoolove obitelji podržavaju. Puno ih je, pa čak i ja ponekad ostanem šokiran time koliko ljudi podržava mene i moje igrače, to me svaki put iznenadi, ali činjenica da stojimo skupa čini ovaj klub toliko snažnim", napisao je pa dodao.

"Nadam se da mi neće zamjeriti što pišem u njihovo ime kada kažem da te svi podržavaju. To nisu samo bezazlene riječi, zaista to mislimo. Kada slušam svoje igrače što im pomaže u teškim trenucima, svi mi kažu da im pomaže podrška navijača i kluba".

"Osim toga, kažu da im je obitelj najvažnija. Vjerojatno ti o tome ne moram ništa reći, čuo sam da imaš sjajnu obitelj i prijatelje koji čine sve što mogu kako bi te podržali", napisao je njemački trener u emotivnom pismu.

Nažalost, navijač nije uspio dobiti bitku s teškom bolesti. Umro je u nedjelju, a emotivno pismo podijelio je njegov brat na svom Twitter profilu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider