Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šteta

Div iz predgrađa sada i službeno neće nastupati u Prvoj ligi, evo tko bi mogao uskočiti

Inter Zaprešić neće igrati u novoformiranoj Prvoj ligi.

NK Inter Zaprešić - 2 (Foto: GOL.hr)

Inter Zaprešić sada i službeno sigurno neće prisustvovati u drugom rangu našeg nogometa, potvrdio je HNS.

"Zbog duga prema igračima koje nije u mogućnosti podmiriti, zaprešićki klub odustaje od natjecanja u Prvoj NL za sezonu 2022./23. Sukladno tomu, klub je pismeno obavijestio HNS o povlačenju seniorske momčadi iz natjecanja u 1. NL. Hrvatski nogometni savez u narednim će danima obavijestiti javnost o donesenim odlukama, odnosno o popunjavanju odgovarajućih natjecanja, uključujući Prvu i Drugu nogometnu ligu."

gol expired Juve sve dogovorio s klubom iz Serie A, ali Pjaca je odbio bogatstvo i čeka samo poziv Dinama divider

Dugovi su se nagomilali, a posljednji čavao u lijes zakucali su bivši igrači Serdar Serderov i Borislav Conev koji su dobili sud kojim im je Inter dužan 230 tisuća eura.

Šteta za klub koji je odgojio velik broj naših reprezentativaca, nekoć su žuti dres nosili između ostalih i Luka Modrić, Eduardo da Silva i Vedran Ćorluka.

Marcelo i igrači Real Madrida Talijanski velikan želi bivšu Realovu najdugovječniju zvijezdu: Nije još vrijeme za Bliski istok divider

Ostalo je upražnjeno mjesto u Prvoj ligi, a najvjerojatniji kandidat je Croatia iz Zmijavaca koja je ispala u prošloj sezoni u niži rang. Momčad iz Zmijavaca nema ništa protiv te ideje, ali su se požalili da im je ta vijest došla kao grom iz vedra neba te se moraju brzo posložiti, igrački kao i financijski.

Samim time ostaje mjesto u Drugoj ligi, a tu dva imena konkuriraju za nastup, radi se o Trnju i o Hrvatskom vitezu iz Posedarja koji su ispali u kvalifikacijama za Drugu ligu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider