Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mercato

Talijanski velikan želi bivšu Realovu najdugovječniju zvijezdu: Nije još vrijeme za Bliski istok

Marcelo traži novi klub nakon rastanka s Real Madridom, Lazio potencijalan novi poslodavac.

Marcelo i igrači Real Madrida (Foto: Anke Waelischmiller/Sven Simon/DPA)

Marcelo je pristigao u Madrid na zimu 2007. godine, a nitko nije slutio da će omaleni Brazilac postati jedan od najdugovječnijih i najtrofejnijih igrača kraljevskog kluba.

Sada, s 34 godine na leđima i malo odigranih utakmica u prošloj sezoni, spreman je za novi izazov, a iako je već 20 dana bez kluba, vjeruje da može i dalje igrati na najvišoj razini.

gol expired Nogometaši Osijeka ovo su čekali gotovo pola desetljeća divider

Iako ga se kratko povezivalo s Marseilleom, izgleda da je Lazio čvrsto zagrizao za Marcela. Talijanski mediji su se već raspisali o mogućem dolasku, a spominju i njegovo veliko značenje za momčad ako uspiju dovesti bivšeg kapetana Reala.

gol expired AZ Alkmaar će ugostiti Tuzlu City, a jedna stvar je neshvatljiva: Ili su podcijenili BiH momčad ili traže popularnost divider

Činilo se da će Marcelo svoj put nastaviti u nogometno egzotičnim zemljama poput UAE-a, Katara ili Turske, ali ipak se čini da Marcelo ima još što dati nogometu na vrhunskoj razini.

Marcelo je nastupio za kraljevski klub 386 puta i postigao 26 pogodaka, a ostati će upamćen kao jedan od najtrofejnijih igrača Madriđana. Naime, osvojio je šest La Liga, dva Kupa i pet puta je nosio trofej Lige prvaka, poznatog ''klempu''.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider