Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije u šoldima sve

Juve sve dogovorio s klubom iz Serie A, ali Pjaca je odbio bogatstvo i čeka samo poziv Dinama

Marko Pjaca dogovorio je trogodišnji ugovor sa Sampdorijom, Juve je pristao pustiti ga bez odštete, ali u zadnji čas bivši dinamovac se predomislio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus je već sve imao dogovoreno sa Sampdorijom oko transfera Marka Pjace, bivši dinamovac je dogovorio plaću od 900 tisuća eura godišnje te ugovor na tri godine, ali potom se odlučio zahvaliti im se i odbiti ponudu“, piše Gazzetta koja taj potez naziva senzacionalnim.

Odbio ih je jer čeka poziv zagrebačkog Dinama i odustao je od transfera za koji se čekalo samo predstavljanje. Juventus je pristao pustiti ga bez odštete, međutim u "pet do 12“ Pjaca je odbacio mogućnost transfera u Genovu i praktički s predstavljanja u Sampdoriji vratio se u Torino i nastavio je trenirati s Juventusovom U-21 momčadi.

Dojadila mu Italija?

Pjaca je prije šest godina postao najskuplji igrač u povijesti Dinama prešavši u Juve za gotovo 30 milijuna eura, međutim teška ozljeda na utakmici reprezentacije mu je usporila napredak u redovima Stare dame. Posljednjih godina pokušavao je po posudbama, što u Italiji, što u ostatku Europe, međutim nije uspio pronaći pravo rješenje.

Zato je valjda odbio ostati u Italiji i sprema se na povratak kući. U Juventusu ima, doduše, još godinu dana ugovora, ali Stara dama bi se rado riješila njegove plaće i pušta ga bez odštete, a moguć je i sporazumni raskid ugovora, ne dogovore li transfer.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider