Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veličina i u sad-u

Inter Miami predstavio novo veliko pojačanje citatom Luke Modrića

Inter Miami predstavio je Sergija Busquetsa svojim navijačima citatom Luke Modrića.

Luka Modrića (Foto: Afp)

Američki klub Inter Miami ovog je petka službeno predstavio Sergija Busquetsa kao novog igrača kluba. Legenda Barcelone potpisala je do 2025. godine i dijelit će svlačionicu s Lionelom Messijem.

Iako je bio jedan od ključnih igrača Barcelone u osvajanju naslova prošle sezone te ga je Xavi želio zadržati još godinu dana, odlučio je preseliti se preko Bare i započeti novo poglavlje svoje karijere.

Luka Modrić i Sergio Busquets Modrić se gospodski naklonio kapetanu najvećeg rivala: "Jedan od najboljih!" divider

U Miamiju su ga predstavili kao superzvijezdu, a kako bi što zornije svojim navijačima predstavili koga su doveli, istaknuli su riječi njegovih suvremenika, bivših rivala i suigrača o njemu i njegovoj igri, a između ostalih u prezentaciju su uključili izjavu Luke Modrića.

"Jedan od najboljih veznjaka protiv kojih sam igrao", rekao je Luka prije nekoliko mjeseci za Busquetsa, a kad to dođe iz Modrićevih usta, te riječi nose određenu težinu.

Katalonski veznjak također je bio u moru superzvijezda kojima su Saudijci nudili masnu lovu za potpis, međutim u dogovoru s obitelji odlučio se za MLS. U Miamiju bi se njemu i Messiju uskoro mogao pridružiti i Jordi Alba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider