Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neugodno iznenađenje

Incident na Rujevici: Policija privela bivšeg nogometaša Rijeke pa mu se ispričavala

Rijeka je pobijedila Honved (2:0), a bivši nogometaš Kristijan Čaval doživio je neugodno iznenađenje.

Rijeka (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Nogometaši Rijeke svladali su mađarski Honved s 2:0 na Rujevici u generalnoj probi pred drugi dio SuperSport HNL-a. Briljirao je dvostruki strijelac Antonio Marin, ali utakmicu je, nažalost, obilježilo privođenje bivšeg nogometaša riječkog sastava.

U 30. minuti dvoboja sudac je isključio Christiana Gomisa, nogometaša Honveda koji je zaredao nekoliko oštrih startova. Laganim se korakom zaputio prema tunelu, a jedan mlađi navijač potrčao je tribinom i bacio čašu piva u njegovu smjeru.

Navijač se brzo izgubio u gužvi, a policija je pronašla krivca i privela ga na informativni razgovor. Bio je to bivši nogometaš i trener riječkog sastava Kristijan Čaval.

Vedran Zrnić analizira za gol.hr utakmice rukometnog SP-a Analiza Vedrana Zrnića: Španjolac je gledao naše utakmice i jasno vidio, ovo je bio velik stres za mlade igrače divider

Čaval je mirno promatrao utakmicu, nije bio ni svjestan što se dogodilo, a odlaskom u policiju brzo je utvrđeno da su pogriješili.

Pregledom snimke zaključili su da su priveli pogrešnu osobu, a konfuzija je nastala jer su navijač, koji je izazvao incident, i Čaval bili slično odjeveni. Jedina je razlika bila u tenisicama, piše Novi list.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider