Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
komentirao na fb-u gol.hr-a

Ikona HNL-a: "Jadnici i sitne duše, Hrvatsku nitko nije htio, dođe Dalić i narugamo se sa svima"

Kritike upućene igri reprezentacije i izborniku Zlatku Daliću jako su zasmetale Bojanu Vručini, legendarnom igraču HNL-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija porazom je završila ovogodišnju Ligu nacija. Portugal je na Poljudu s igračem više slavio 3:2, ali Vatreni ostaju u elitnoj skupini Lige nacija, dok je Švedska ispala u skupinu B.

Igra Hrvatske prije Portugala na Poljudu nije bila najbolja, pojavile su se mnoge kritike u javnosti, no Vatreni su odigrali odličnu utakmicu protiv europskih prvaka i pokazali da je svijetla budućnost pred njima. Da je bilo malo sreće, Hrvatska bi tu utakmicu i pobijedila.

Jeste li zadovoljni utakmicom u Splitu?

Ukupno glasova:

Viceprvaci svijeta sada se okreću kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a one počinju u ožujku, tri mjeseca prije Eura.

Kritike upućene igri reprezentacije i izborniku Zlatku Daliću jako su zasmetale Bojanu Vručini, legendarnom igraču HNL-a.

gol expired Kaos u BiH: Pohvatali se legenda reprezentacije i izbornik koji je nakon svega dao ostavku divider

Vručina je ispod videa o Mili Škoriću na Facebooku gol.hr-a ostavio komentar koji je skupio veliki broj lajkova.

''Svaka čast, majstore! Tu smo gdje jesmo. Dalić je preuzeo Hrvatsku kad nitko nije htio i narugali smo se sa svima. I ti si, Mile, uskočio kada rijetko tko bi jer voliš naše i gineš za taj sveti dres. Ali koliko negativnih komentara, Bože sačuvaj, ali to su sve jadnici i sitne duše koje ne žele sebi dobro, a kamoli nekome drugome.

Hrvatska iznad svih i vidimo se na Euru i stari i mladi i svi mi'', napisao je Vručina u objavi gol.hr-a.

Vručina je šest godina igrao u dresu Slaven Belupa, a 2010. je napustio Koprivnicu. U karijeri je nastupao za brojne klubove poput Duisburga i Škendije. Dobrim igrama pozvan je i u reprezentaciju kod Slavena Bilića, no nikada nije debitirao za A-vrstu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider