Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne ide mu baš

Igrači Uniteda okrenuli palac dolje njemačkom stručnjaku: Već su odlučili koga žele za novog trenera

Ralf Rangnick prolazi kroz teško razdoblje u Manchester Unitedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U svojoj trenerskoj karijeri koja traje već skoro četiri desetljeća, Ralf Rangnick se puto puta našao u situacijama da mora glumiti vatrogasca.

Njemački trener s tom je refencom – stručnjak za krizne situacije – prije nekoliko mjeseci došao u Manchester United. Angažirali su ga kako bi pokušao izvući maksimum iz momčadi za koju na Old Traffordu, a i šire, svi vjeruju da mora dati više.

No, neki veliki pomak nije se dogodio. Poslije razočaravajućeg remija na gostovanju kod Burnleyja United se u ovom trenutku nalazi na petom mjestu i čini se kako je njihova realnost borba za četvrto mjesto s još nekoliko klubova koji pretendiraju na tu poziciju, posljednju koja vodi u Ligu prvaka.

gol expired Frustrirani Ronaldo odjurio u svlačionicu: Poznati nogometaši ga napali, Cristiano im odgovorio divider

Do kraja sezone Rangnick će biti na klupi, ali dulje od toga teško da će ostati. Kako piše Telegraph, igrači Uniteda već znaju koga žele za trenera od iduće sezone. Riječ je o Mauriciju Pochettinu, aktualnom treneru PSG-a koji će sigurno dobiti otkaz u dogledno vrijeme.

Pochettina jedino može spasiti osvajanje Lige prvaka, ali dosta je upitno može li s tolikom količinom zvijezda i ega u tome uspjeti.

Englezi, pa tako i igrači Manchester Uniteda, još uvijek pamte odličan posao koji je Pochettino radio s Tottenhamom kojeg je uzdignuo i do drugog mjesta u Premierligi te do finala Lige prvaka.

Kao glavni favorit za Pochettinova nasljednika u PSG-u sve se više spominje Zinedine Zidane.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider