Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zvuči kao isprika

Frustrirani Ronaldo odjurio u svlačionicu: Poznati nogometaši ga napali, Cristiano im odgovorio

Cristiano Ronaldo je bio razočaran remijem Manchester Uniteda u Burnleyju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo je prošlo ljeto, kad je finiširan njegov povratak u Manchester United, očekivao da će s klubom koji ga je lansirao na veliku pozornicu biti konkurentan u borbi za osvajanje naslova prvaka.

Umjesto toga, Crveni vragovi su u golemim problemima. Prvo mjesto, koje drži gradski rival Manchester City, udaljeno im je za čak 21 bod, a ozbiljan je i zaostatak za vodećim Liverpoolom i trećeplasiranim Chelseajem.

Manchester United u borbi za četvrto mjesto

Unitedova realnost u ovom trenutku je borba s West Hamom, Tottenhamom i Arsenalom za četvrto mjesto, posljednje koje će voditi u Ligu prvaka. Čak i toliko snižene kriterije zasad ne uspijevaju ispuniti jer su remijem kod fenjeraša Burnleyja skliznuli na peto mjesto (preskočio ih je West Ham).

Poslije te utakmice u Burnleyju dodatno se podigla prašina jer Ronaldo nije pozdravio navijače Manchester Uniteda, a to Englezi ne opraštaju tek tako. Odmah je odjurio u svlačionicu, što je nije moglo proći bez komentara bivših nogometaša u televizijskom studiju.

gol expired Igrači Uniteda okrenuli palac dolje njemačkom stručnjaku: Već su odlučili koga žele za novog trenera divider

"Nogometaši bi uvijek trebali odati priznanje navijačima, to bi uvijek trebalo činiti. Posebno navijačima koji su došli na gostovanje, oni su jako glasni u podršci vašoj momčadi, putuju na velike udaljenosti i troše puno novca", izjavio je Ally McCoist, bivši napadač Rangersa.

Nadovezao se legendarni Shay Given, dugogodišnji vratar Newcastlea:

"Vidim da Ronaldo ne izgleda pretjerano sretno. Opet je jurnuo niz tunel, a to se ne sviđa navijačima koji su putovali u Burnley po hladnoj i kišovitoj noći. Zar je toliko teško otići i zapljeskati ljudima koji navijaju za tvoj klub", zapitao se Given.

Ronaldo je na ove kritike odgovorio na Twitteru, objavivši fotografiju kako drži za ruku jednog dječaka, navijača Manchester Uniteda.

"Djeca jesu i uvijek će biti najbolje što svijet može ponuditi i moramo ih zaštititi pod svaku cijenu. Navijači jesu i uvijek će biti najbolji dio nogometa, a mi moramo poštovati sve s čime su oni suočeni i što izdržavaju za svoje klubove."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider