Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki problemi

Pobuna u kanadskoj reprezentaciji: Odbili trenirati za utakmicu s Panamom

Reprezentativci Kanade odbili su trenirati uoči prijateljske utakmice s Panamom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentativci Kanade igrat će na katarskom SP-u u skupini s Hrvatskom, Belgijom i Marokom, ali prije toga će, izgleda, morati riješiti još nekoliko problema.

Konkretno morat će se dogovoriti sa svojim Savezom oko premija za plasman na Mundijal jer po postojećim "uvjetima" ne žele raditi. Svoj stav jučer su zauzeli odbivši trenirati pred pripremnu utakmicu s Panamom.

Marko Šepat Zlatko Dalić odlučio presjeći i napraviti potez koji se možda mogao povući i ranije divider

Reprezentativci te zemlje već mjesecima čekaju novu raspodjelu novca kako bi znali koliko će im se honorirati nastupi u nacionalnoj momčadi. Trenutačno nemaju ugovor koji određuje koliko će iznositi premije i trenutačno pregovaraju sa savezom.

Još čekaju bonuse za SP

Također, čekaju još i bonuse za plasman na Svjetsko prvenstvo, koje još nisu uspjeli dogovoriti sa Savezom. Kanada je za plasman na Mundijal dobila oko 10.000.000 dolara, a Savez im nudi 10 posto od tog iznosa. Igrači smatraju kako je to premalo i traže da se čak 40 posto tog iznosa raspodijeli među 33 reprezentativca.

Hrvatska - Francuska VIDEO Hrvatska izvukla remi protiv Francuske, Vatreni pljeskom ispraćeni s Poljuda divider

No, ni tu neće stati. Traže i povećanje broja besplatnih ulaznica za SP za članove svoje obitelji. Dobili su samo dva komada po glavi, a oni bi željeli povećati taj broj.
Dogovora još nema pa su naši suparnici na SP-u odučili bojkotirati trening, a još treba vidjeti hoće li se utakmica s Panamom nakon svega uopće odigrati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider