Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Naročito za dva igrača

Zlatko Dalić odlučio presjeći i napraviti potez koji se možda mogao povući i ranije

Hrvatska nogometna reprezentacija neugodnim porazom od Austrije otvorila je Ligu nacija, ali vremena za plakanje nema. U ponedjeljak je Hrvatska - Francuska na Poljudu, a iz Podstrane gdje su Vatreni smješteni javio se u Dnevnik Nove TV reporter Marko Šepat.

Uoči utakmice Hrvatska - Francuska Vatreni su doputovali iz Osijeka u Podstranu gdje će biti njihova baza za predstojeće dvije utakmice.

Vatreni ostaju ovdje sve do četvrtka kada putuju u Kopenhagen na utakmicu protiv Danske

Vidjeli smo ih tek nekoliko trenutaka pa je teško zaključiti po njihovim impresijama kakve su volje, ali nadamo se da su arhivirali tu nesretnu Austriju i da će se sada fokusirati na Francuze, izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Marko Šepat.

Glavna vijest je da su se priključila tri nova igrača iz U-21 reprezentacije. Luka Sučić, Josip Stanišić i Josip Šutalo su igrali za mladu reprezentaciju u Norveškoj, ali izgubili smo i kompromitirali šanse za plasman na Europsko prvenstvo.

Zlatko Dalić očito je odlučio presjeći, rekao bih potez koji se možda mogao povući i ranije jer ipak je A selekcija najvažnija, uz dužno poštovanje prema mladoj vrsti.

Tu mladu reprezentaciju ovi igrači su prerasli, što naročito vrijedi za Sučića i Šutala. Sučić je imao sjajan proljetni dio sezone, zabio 10 golova za Red Bull Salzburg na jednoj novoj, ofenzivnijoj poziciji i Šutalo iza kojeg je impresivna kampanja u dresu Dinama. Pritom ne mislim na HNL utakmice već na one eurospke, vidjeli smo ga u fenomenalnim izdanjima protiv West Hama i Seville.

Borna Sosa je reporteru Dnevnika Nove TV Stipi Antonijeviću otkrio da vuče jednu ozljedu, radi se o aduktoru, ali neće biti pušten iz reprezentacije, ostaje u krugu, pratit će se njegovo stanje pa će se donijeti odluka hoće li nastupiti.

Poljud je gotovo rasprodan, u nedjelju ćemo se javiti s reakcijama s hrvatske i francuske strane.

Sažetak utakmice Hrvatska - Austrija 0:3

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider