Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Katastrofa u Osijeku

VIDEO Borna Sosa otkrio zašto je napustio teren na poluvremenu

Hrvatska nogometna reprezentacija teško je poražena od Austrije (0:3) na startu Lige nacija.

Nogometaši Hrvatske teško su stradali u uvodnoj utakmici novog izdanja Lige nacija od Austrije 0:3 u Gradskom vrtu. Katastrofu Vatrenih u Gradskom vrtu za kamere Nove TV komentirao je Borna Sosa, koji je izašao poslije prvih 45 minuta.

"Teško je pronaći riječi poslije ovog poraza. Ušli smo jako dobro u utakmicu, generalno smo bili na dobroj razini prvih pola sata. Imali smo posjed, kontrolu i prilike koje smo trebali realizirati. Na kraju prvog poluvremena gubiš 0:1, a trebao bi voditi. U drugom dijelu primimo dva brza i nespretna gola i utakmica ode u krivom smjeru."

"Ono kako se kaže, kad te ne ide, onda te baš ne ide, svaka odbijena lopta ode njima... Čestitke njima odigrali su sjajnu utakmicu, zasluženo su dobili, u drugom dijelu su bili apsolutno superiorniji. Ništa nije strašno, trebamo dignuti glavu, skupiti se prije nastavka natjecanja jer je ovo samo prva utakmica."

Sosa izašao zbog ozljede

Na poluvremenu je Sosu zamijenio Borna Barišić.

 

"Bila je ozljeda u pitanju, vučem ju već praktički dva mejseca, ne znam što će biti za sljedeća dva mjeseca. Pokušat ćemo napraviti sve što možemo pa odlučiti, ali situacija zasad nije najbolja.

"Teško mi je reći hoću li biti spreman za dalje prije pregleda. Na prvu je jako bolno to područje, ali vidjet ćemo kako će biti za dva, tri dana.“

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider