Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"spremni smo za njih"

Optimizma kod Modrih ne nedostaje: "Ako budemo kompaktni, neće ni Bale ni Kane ni Son napraviti ništa"

Nogometaši Dinama u četvrtak igraju prvu utakmicu osmine finala Europske lige u Londonu kod Tottenhama.

Dinamo ovog četvrtka gostuje u Londonu kod Tottenhama u sklopu prve utakmice osmine finala Europske lige. Uoči puta u London s novinarima su se družili Lovro Majer, Kristijan Jakić, Bartol Franjić, Arijan Ademi i Luka Ivanušec.

"Očekivanja su, naravno, da neće biti lako. Ali vjerujemo u nas, vjerujemo da je na terenu sve moguće i da će biti dobra utakmica. Kane, Bale, Son? Opasno zvuče, ali Dinamo je isto opasniji nego ikad. Vjerujem da možemo pružiti dobar otpor i proći ih", kazao je Majer, koji kaže da je ovo za njega najveća utakmica karijere.

"Da, ovo je najveća utakmica moje karijere. Definitivno. Usudio bih se reći, i najveći protivnik. Pardon, možda je City bio veći u Ligi prvaka, ali u ovom natjecanju jest", smatra veznjak Dinama.

gol expired Lino Červar se pojavio na treningu rukometne reprezentacije: Najnovija vijest jako veseli divider

Kristijan Jakić posebno je motiviran za sraz protiv zvijezda Josea Mourinha.

"Jedna od najvećih utakmica, nadam se ne i posljednja. Idemo u London pokazati svoju igru, igrati napadački i vratiti se s pobjedom. Bit će dosta trke, na takvoj ću velikoj razini vidjeti u kakvom sam stanju, jesam li za velike ili male utakmice. Ako budemo kompaktni, neće ni Bale ni Kane ni Son napraviti ništa", obećava Jakić.

Kapetan Dinama Arijan Ademi otkriva kako je on, zajedno s ostatkom momčadi, uvijek "našpanat".

"Očekujemo da ćemo biti momčad, da ćemo biti pravi, da ćemo izaći podignute glave i dati sve od sebe. Tottenham je u Top 3 momčadi Engleske i čeka nas težak posao u napadu jer opasnost dolazi sa svih strana. Morat ćemo puno pomagati obrani, spremni smo na to. Dat ćemo sve od sebe da ih uspijemo zaustaviti."

Utakmica je na rasporedu u četvrtak u 21 sat.

gol expired Skupštinar Dinama omalovažio sjećanje na Cicu Kranjčara i veličao Mamića: "Ferenščica je selo pored Zagreba" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider