Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trener sve objasnio

Igrač Rijeke izgubio živce zbog Sopićeva poteza: Đalović i suigrači morali ga smirivati

Danilo Veiga na terenu je proveo samo 23 minute u dresu Rijeke protiv Dinama.

Željko Sopić (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Željko Sopić debitirao je porazom kod Dinama (2:1) na klupi Rijeke, no sve je iznenadio neočekivanim potezima.

Već u 23. minuti igre novi trener Rijeke odlučio se na promjenu u sastavu, nije htio više čekati pa je izvadio Danila Veigu, a uveo Hrvoja Smolčića. To je žestoko razbjesnilo portugalskog nogometaša te su ga suigrači morali smirivati.

Prvo je do njega došao Jorge Obregon, pa Vukčević i Liber, a naposljetku i pomoćni trener Radomir Đalović, koji ga je zagrlio i smirio.

No Sopić nije stao na tome, u 58. minuti susreta uveo je Djouhru pa ga izvadio nakon samo 22 minute, a ovako je to objasnio nakon susreta:

Sopić objasnio svoj potez

"Postoje treneri koji se pomire s rezultatom. Ja nisam takav. Svjestan sam toga da ta dva igrača nisu igrala prošlu utakmicu i trebali su nam dati dodatnu energiju.

Jednostavno, ja kao trener ne mogu gledati da drugi igrači na terenu pate, a da se neki, neću reći šeću, ali da se kližu po terenu. I to se neće dogoditi dok sam trener Rijeke.

Napravili smo izmjene, htjeli smo zabiti gol, no nismo uspjeli. Dinamo je zabio drugi i to je bilo to", objasnio je, davši time jasnu kritiku dvojici spomenutih igrača.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider