Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gotovo sve je zatvoreno

Igrač Milana javio se iz žarišta koronavirusa: ''Supermarketi izgledaju kao bolnice''

Veznjak Milana Samu Castillejo otvorio se po pitanju života u Milanu tijekom karantene koja vlada u Italiji zbog širenja koronavirusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Po pitanju koronavirusa, Italija je najugroženija zemlji u Europi s blizu 15 tisuća zaraženih. Sve je u potpunoj blokadi, a veznjak Milana Samu Castillejo u razgovoru za španjolski radio progovorio je o životu u Italiji za vrijeme pandemije.

''Doma sam od ponedjeljka, otkako su prekinuli ligu. Za sada nam je rečeno da moramo ostati kod kuće do sljedećeg ponedjeljka. Ali vjerujem da će se mjere koje se primjenjuju nastaviti jer su neki igrači već zaraženi'', rekao je Španjolac.

Sampdoria (Foto: AFP) Panika u redovima nekadašnjeg prvaka Italije: Zaražena još četiri igrača! divider

''Možete izaći samo s autorizacijom u hitnim slučajevima, zbog posla, u dućan ili ljekarnu. Prošli tjedan sam otišao u supermarket i još nismo bili u ovoj poziciji, ali već je izgledalo kao bolnica umjesto supermarketa, bilo je ljudi s maskama i rukavicama. U ovom trenutku možete ići samo u supermarkete, ali ne smijete pristupiti drugim ljudima'', dodao je veznjak Milana.

Upitan što radi tijekom dana, Castillejo je rekao da radi uobičajene svakodnevne stvari.

''Malo je dosadno. Spavam, ustajem, kuham, čistim, družim se s obitelji…ne možeš izaći, tako da većinu vremena razgovaram s prijateljima i obitelji'', zaključio je igrač Milana.

gol expired Nogomet u Europi paraliziran: Hitni sastanak UEFA-e odlučit će o sudbini mnogih natjecanja divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider