Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čari kupa

Igrač koji je digao tenzije na terenu otišao kući tijekom utakmice: ''On je hajdukovac, a malo je i živčaniji''

Trener Sergej Jakirović dotakao se igrača s brojem osam iz redova Oriolika, a kolege iz 24sata saznali su pozadinu priče.

Zdenko Lovrić u razgovoru s Kokotovićem (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Nogometaši Dinama uspješno su se plasirali u četvrtfinale hrvatskog Kupa preko Oriolika s visokih 0:8.

Utakmica je počela dinamično, prvih 20 minuta prštalo je od žutih kartona, a posebno ćemo upamtiti 18. minutu susreta kada su domaćini tražili najstrožu kaznu nakon kontakta Vrbančića i Kokotovića u Dinamovom 16-ercu.

Skočila je klupa domaćih, tražili su 11-erac, ali Lovrić je pokazao da se igra nastavi dalje, a to nije dobro prihvatio Kokotović kojem je ''pukao film''. Nakon naguravanja i visokih tenzija, trener Stefanović odlučio je Kokotovića izvaditi iz igre nakon manje od pola sata igre.

Sergej Jakirović Jakirović: ''Čemu te tenzije? Radio je cirkus po terenu, dobro da ga je trener izvadio iz igre'' divider

Kolege iz 24sata popričali su s akterima utakmice u Oriovcu, a saznali su da su dvojica igrača domaćeg Oriolika hajdukovci, dok su preostali za Dinamo. Ta dvojica su spomenuti Branimir Kokotović i Stjepan Stubičan.

''Nisam ja dinamovac, ja sam hajdukovac. Više volim Hajduk, ali sam više gledao Dinamo. Nisam vatreni navijač, volim sve klubove, pogotovo u Europi'', rekao je Stubičan.

Igrači Dinama nakon utakmice s Oriolikom Najmlađi jedva dočekali pozdraviti svoje heroje: Igrači Dinama neumorno dijelili autograme u Oriovcu divider

 

''On je inače malo živčaniji pa ga je trener izvadio da ga sačuvamo za sljedeću utakmicu. On i Stubičan su hajdukovci, a mi ostali dinamovci. Ja sam već igrao protiv Dinama, ali ovo je prva službena. Dogovorio sam sa Sosom da razmijenim dres, pa sam ga dao nećakinji'', rekao je za 24sata igrač Oriolika Luka Morber.

Dodajmo da je spomenuti Kokotović nakon što je napustio igru u 24. minuti odjurio sa stadiona u nepoznatom pravcu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider