Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
računaju na njega dugoročno

Tudor otkrio kako će igrati Udinese pa poručio: "Nije vrijeme za priču! Treba zasukati rukave"

Igor Tudor predstavljen je kao novi trener Udinesea.

Galerija Igor Tudor (Foto: AFP)

Igor Tudor predstavljen je u Udinama kao novi trener Udinesea, momčadi koju treba spasiti od ispadanja u niži rang natjecanja. Podsjetimo, ranije tijekom dana objavljeno je da je nakon posljednjeg poraza od Crotonea smijenjen dosadašnji trener Massimo Oddo te da je najveći kandidat za njegova nasljednika Igor Tudor. On je oko 16:30 potvrđen kao novi trener Udinesea, a dva sata kasnije već je odradio svoju prvu konferenciju za novinare.

"Presretan sam što vam mogu predstaviti našeg novog trenera – Igora Tudora. Potpisao je ugovor do ljeta 2019. godine. Riječ je o treneru s inozemnim pedigreom kojeg pratimo već jedno dulje vrijeme. Sutra ćemo objaviti ime njegova pomoćnika", rekao je sportski direktor Udinesea Franco Collavino.

"Pred nama je težak posao u iduća četiri kola. Moramo odmah stvoriti potrebnu sinergiju kako bismo u dobrom tonu završili ovu sezonu. Nije vrijeme za priču, nego je vrijeme da zasučemo rukave i bacimo se na posao. Udinese je veliki klub, s mnogo mladih i dobrih ljudi. Udine su grad u kojem ima mnogo dobrog i u kojem možeš bez problema raditi svoj posao", rekao je Tudor na predstavljanju.

"Rekao sam svojim igračima da se odmore dobro danas nakon treninga i da se vidimo sutra kako bi nastavili s pripremama za važnu utakmicu protiv Beneventa", kazao je Tudor pa otkrio što očekuje od momčadi.

"Najvažniji je mentalitet momčadi. Ja volim agresivnu igru u visokom intezitetu. Odmah mi se svidjela atmosfera u klubu. Oduvijek sam se divio profesionalizmu i načinu na koji Udinese postupa sa svojim trenerima. To nama uvelike olakšava posao", rekao je bivši hrvatski reprezentativac.

"S Igorom možemo računati na duge staze i upravo je to razlog zbog kojeg sjedimo večeras ovdje", zaključio je Collavino.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider