Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Po drugi put

Nakon katastrofalne gol-razlike u dvije utakmice, Igor Tudor dobio otkaz!

Igor Tudor više nije trener Udinesea. Hrvatski trener dobio je otkaz nakon dva uzastopna poraza i katastrofalne gol-razlike u te dvije utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Udinese je u tri dana upisao poraze od Atalante i Rome te primio čak 11 pogodaka, što nije dobro sjelo klupskim čelnicima, koji su Igoru Tudoru uručili otkaz nakon samo deset prvenstvenih kola.

Udinese u nedjelju gostuje kod Geone, a momčad će u odsustvu glavnog trenera voditi dosadašnji Tudorov pomoćnik Luca Gotti.

Tudoru je ovo bio drugi mandat u Udineseu. Prvi put momčad je preuzeo u travnju 2018. godine, spasio je od ispadanja u drugu ligu i onda nenadano dobio otkaz na kraju sezone.

Michael Mmoh divljački pogodio linijskog suca Nezapamćeni incident: Američki tenisač divljačkim potezom šokirao svijet sporta divider

U Udine se ponovno vratio u ožujku ove godine, završio sezonu na 12. mjestu, ali ni u drugom pokušaju nije uspio odraditi barem jednu cijelu sezonu i nametnuti svoju trenersku viziju.

Udinese je trenutno 14. momčad Serie A, s deset bodova nakon deset odigranih kola, a sa samo pet postignutih golova u deset utakmica nosi i poraznu titulu najneefikasnije momčadi prve talijanske lige.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider