Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dostojanstven oproštaj

Igor Bišćan obećao igraču koji je na odlasku minute protiv Gorice u zadnjem kolu

Igor Bišćan najavio je utakmicu s Goricom na kraju Dinamove sezone u nedjelju.

Igor Bišćan (Foto: Vladimir Dugandžić/Cropix)

Novi stari hrvatski prvak Dinamo će zaključiti sezonu Supersport HNL-a domaćim okršajem protiv Gorice u nedjelju u večernjem terminu, a posljednje riječi pred taj okršaj izrekao je trener Modrih Igor BIšćan.

"Lijepa prilika da se od navijača oprostimo na pravi način, stadion bi trebao biti solidno ispunjen, najavljeno je i lijepo vrijeme. Momčad je cijelo vrijeme na razini s obzirom na okolnosti, sad želimo uljepšati proslavu naslova prvaka", otvorio je Igor Bišćan.

Velimir Zajec Dinamova legenda oduševljena atmosferom u Draženovu domu: "Ovo je bilo bolje od Cibone 80-ih" divider

"Obje momčadi imaju puno razloga za zadovoljstvo na kraju sezone. Gorica je pokazala karakter, izvukla se iz nemoguće situacije, čestitke njihovom treneru i igračima. Nikako ih ne smijemo podcijeniti, igramo sve bolje i bolje, sad smo rasterećeni i vjerujem da ćemo biti na razini."

"Rotacije? Bitno nam je pobijediti. Bit će novih igrača, ali to ne znači da će biti iz drugog ili trećeg plana, svi nosimo grb Dinama, samim time moramo imati pravi pristup. Krenut će Bočkaj i Perić, Mišića nema zbog kartona, nešto će odigrati i Theophile za dostojan oproštaj od kluba kojem je puno dao.“

Hoće li se oprostiti Livaković, Šutalo, Ivanušec, Petković...?

"To je teško prognozirati, nemam nikakve konkretne informacije pa o tome ne mogu pričati. Računam na sve igrače koji su trenutačno igrači Dinama. Dok god ne odu definitivno, planiram s njima. Računam na njih. Ne možemo ništa predviđati.“

Bruno Petković Dinamo odbio Trabzonovu ponudu za Petkovića jer želi više: Evo koliko traže Modri divider

Kako ste zadovoljni obavljenim poslom dosad?

"Zadovoljan sam. Uvijek može bolje, ali mislim da je velika razlika u odnosu na momčad koju sam preuzeo. To sve govori pa i broj ljudi koji će sutra doći na utakmicu. Moramo nastojati biti još bolji, dati navijačima još razloga da stanu iza nas. Dečki treniraju sjajno čak i sad kad su rasterećeni.“

Koji vam je najveći izazov sljedeće sezone?

"Biti bolji poslije prijelaznog roka. Vjerujemo da je to moguće. Možda ne odmah, ali kad se poslože pojedine stvari.... Mi smo označili igrače koje bismo voljeli vidjeti u momčadi, nadam se da ćemo neke poslove realizirati. Kod nekog smo peti, kod nekog možda prvi, a možda je i nerealno što neke želimo vidjeti u svojim redovima. Nije sve u mojim rukama, to je stvar cijelog kluba.

Futsal Dinamo Futsal Dinamo u čudesnoj atmosferi pobijedio Olmissum i približio se tituli prvaka divider

Atmosfera na Futsal Dinamu?

"Lijepo je da postoje razlozi zbog kojih se navijači okupljaju, pozitivno je ozračje. Lijepi su kadrovi kad vidite takvo navijanje. Sutra bi stadion trebao biti dovoljno popunjen. Na nama je da svojim ponašanjem i igrama te ljude zaintrigiramo, da ih pokušamo zadržati na tribinama. A onda, kad se stadion jednom napravi, sve bi otišlo na višu razinu.

Od one utakmice u Kranjčevićevoj s Lokomotivom sam osjetio kako se nešto događa, da kreće neka pozitivna priča. Moji igrači i momčad su svojim ponašanjem dali goriva toj vatri, to moramo raditi i dalje."

Tablica Prve HNL:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider