Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
platili nemalu odštetu

PSG doveo najboljeg defenzivnog veznog igrača engleske Premierlige!

Senegalac Idrissa Gueye postao je novi igrač francuskog prvaka PSG-a.

Idrissa Gueye (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Francuski nogometni prvak PSG angažirao je senegalskog reprezentativnog veznjaka Idrissu Gueyea (29), dosadašnjeg člana Evertona, s kojim je potpisao ugovor na četiri godine.

Gueye se vratio u Francusku nakon četiri sezone provedene na Otoku, od 2010. do 2015. bio je član Lillea, iz kojega je prešao u Aston Villu, gdje se zadržao jednu sezonu, dok je posljednje tri godine proveo u Evertonu.

Drama na madridskom kraljevskom dvoru: Bale pobjesnio, konačni krah odnosa sa Zidaneom i Perezom Gareth Bale (Foto: AFP) Gareth Bale (Foto: AFP) Zinedine Zidane i Florentino Perez (Foto: AFP) +1 Gareth Bale (Foto: AFP)

"Iznimno sam ponosan što sam potpisao za Paris SG. Želio sam svojoj karijeri donijeti novi poticaj potpisom za jedan od najambicioznijih i najstrukturiranijih projekata u Europi", rekao je Gueye.

Otkako je stigao u Premierligu (2016. godine), Gueye je na samom vrhu po uspješnim duelima u obrani (395) i oduzetim loptama (218). Iza njega ostali su i N'Golo Kante i Wilfred Ndidi.

Financijski detalji transfera nisu objavljeni, ali procjenjuje se kako je PSG platio odštetu od oko 30 milijuna funti.

Arsenalov as iz rukava: Nevjerojatno dobra kupovina igrača koji će zapaliti Premierligu! Nicolas Pepe (Foto: AFP) Nicolas Pepe (Foto: AFP) Nicolas Pepe (Foto: AFP) +1 Nicolas Pepe (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider