Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ništa se ne zna

Ibričić o Edinu Džeki u Hajduku: "Tko zna što se uskoro može dogoditi"

Senijad Ibričić je dao intervju u kojem se dotaknuo mogućeg dolaska Edina Džeke u Hajduk.

Galerija Edin Džeko

Nije tajna da je Edin Džeko obećao doći u Hajduk, još prije devet godina za vrijeme igranja u Manchester Cityju. No sve je i dalje na obećanju.

Najbolji bh. nogometaš obožava Hajduk i splitsku publiku i često slobodno vrijeme boravi u Dalmaciji. Drugi dom mu je Dubrovnik gdje ima i restoran, no hoće li Hajduk ostati neostvarena želja ili uskoro postati realnost, sve je otvoreno…

Džekin najbolji prijatelj je Senijad Ibričić, ikona Hajduka i ljubimac Torcide. Ibričić je bio u Hajduku tri godine, sanjao je o novom povratku, bio je nekoliko puta blizu dolaska, no sada je u mirovini i ta priča je završena.

Edin Višća VIDEO Užasno za gledati: Stravičan lom ruke Edina Višće divider

''Znamo kako je dolje i kad se ostavi jedan dobar pečat, kad ljudima uđeš pod kožu, a tako je Hajduk ušao i meni. Onda sam i govorio da bih se vratio u Hajduk i da bi u njemu volio završiti karijeru. Ali normalno, za takvo nešto uvijek su trebale dvije strane. Par puta sam bio jako blizu, ali nije se uspjelo realizirati. Nema veze, sve što je mi je Hajduk priuštio ostaje zapisano u srcu, a ja kad god mogu doći, dolazim na utakmice i navijam'', rekao je Ibričić za Tportal.

Hoće li Edin Džeko doći u Hajduk?

''Isto koliko i u pričama o mom povratku. Pa nas se povezuje zbog prijateljstva. Osim toga, Edin je često u Dalmaciji, pa ga navijači često sretnu i zovu. Ja, iskreno, i kao navijač, ali i njegov prijatelj, volio bih da zaigra za naš Hajduk. Ali opet, u ovom trenutku to nije realno. No, tko zna što se može dogoditi u skorije vrijeme'', rekao je Ibričić i ostavio otvorenu mogućnost.

Džeko iduće godine puni 37 godina i lagano ulazi u zadnje sezone profesionalne karijere, no i dalje igra strašan nogomet i jedan je od najboljih napadača Serie A.

Džeko više nije broj 1 u Interu

Napadač iz BiH nije prva opcija za Interov napad u novoj sezoni. Simone Inzaghi ga je izgurao iz početne postave zbog povratka Lukakua.

"Mislim da je poprilično potresen potpisima koji su njega i Joaquina Correu stavili u drugi plan. Vjerujem da su se u Interu umorili 'čekajući ga'. Smatram ga vrhunskim igračem, ali nikako nije mogao proraditi", rekao je talijanski novinar Mario Sconcerti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider