Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tko bi mu zamjerio....

Ibrahimović odlučio: Radije će prekinuti karijeru nego zaigrati za ovakav Milan

Zlatan Ibrahimović neće karijeru nastaviti u Milanu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao da stravična situacija u Lombardiji nije dovoljna, navijačima Milana dodatnu muku zadaju događaji u njihovu klubu, koji nikako da uđe u mirnije vode. Dok neki u ovoj situaciji s koronavirusom utjehu mogu tražiti u maštanju o nastavku nogometne sezone, milanisti se drže za glavu.

Još prije velike zdravstvene krize i prekida prvenstva, u Milanu je puklo između legende kluba Zvonimira Bobana te Ivana Gazidisa, najmoćnijeg čovjeka kluba trenutačno u vlasništvu američkih investitora.

Isto se navodno spremalo i još jednoj legendi, Paolu Maldiniju. Zbog svega toga iz kluba se sprema otići i Zlatan Ibrahimović.

gol expired Coutinho se vraća u Englesku, ali na neočekivanu destinaciju? Želi ga trener koji ga je pretvorio u zvijezdu divider

Ibra se trenutačno nalazi u rodnoj Švedskoj, gdje čeka rasplet ove nogometne sezone. Ako se ona ne nastavi, Ibra se vjerojatno više neće ni vraćati u Milan, a razlog je upravo spomenuti Gazidis, piše Gazzetta dello Sport.

Maldini i Boban planirali su graditi momčad oko Ibrahimovića, unatoč njegovim veteranskim godinama (38), no Gazidis je imao drugi plan. Zbog svega što se dogodilo s Bobanom i onome što se sprema Maldiniju Ibra je odlučio kako će prije prekinuti karijeru nego produžiti ugovor i sljedeće sezone nositi dres voljenog Milana, piše milanski sportski dnevnik.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider