Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
reći će ne velikanima?

Coutinho se vraća u Englesku, ali na neočekivanu destinaciju? Želi ga trener koji ga je pretvorio u zvijezdu

Barcin Brazilac na posudbi u Bayernu mogao bi opet pakirati kofere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Phillipe Coutinho igrač je Barcelone na posudbi u Bayernu, a kako često pišu katalonski mediji, uprava Blaugrane planira ga sljedeće sezone poslati na još jednu posudbu.

Barca je Brazilca platila čak 145 milijuna eura, ali igrama nikad nije opravdao takvu cijenu. Bayern je platio 8,5 milijuna eura odštete i preuzeo plaću, a Barcelona planira opet ''rentati'' Coutinha pod sličnim uvjetima kako bi što više amortizirala gubitak i s vremenom spustila prodajnu cijenu.

Ostanak u Bayernu nije nemoguć, a Coutinho se često dovodi u vezu i s engleskim klubovima – tamo je dobro poznato ime jer su ga u zvijezde lansirale igre za Liverpool.

gol expired Ricardinho se pohvalio novom snimkom svojih majstorija, mladi Vinicious oduševljen divider

Posljednji u nizu engleskih klubova koji se prometnuo u kandidata za njegovo dovođenje pomalo je neočekivan – radi se o Leicester Cityju, piše nekoliko engleskih medija i katalonski Sport. 

Leicester vodi Brendan Rodgers, menadžer koji je Coutinha iz Intera doveo u Liverpool.

"U kontaktu smo otkad smo obojica otišla iz Liverpoola. Poslao mi je lijepu poruku kada je potpisao za Barcelonu", rekao je 2018. Rodgers, tada trener Celtica.

gol expired Radovi idu dalje: Osijek se pohvalio fotografijama, dižu se tribine novog stadiona divider

"Kad sam ga doveo, nije igrao u Interu. Ljudi su se pitali je li dovoljno visok i snažan, ali vidio sam kako igra i kakve su njegove tehničke mogućnosti. Imao je problema sa samopouzdanjem, ali vjerovao sam u njega, bilo je jasno kakav je igrač. Tako je igrao i kada je imao 11 godina, ako pogledate njegove videe kako igra futsal", rekao je Rodgers.

Rodgers i Coutinho tako bi se mogli ponovno udružiti, a Leicester uopće ne izgleda kao loša destinacija za revitalizaciju Coutinhove karijere. Lisice su u naletu; dok sezona nije prekinuta, držali su treće mjesto i izgledali kao izgledan putnik u Ligu prvaka. Za borbu na dva fronta igrača nikad dosta, pogotovo, unatoč problemima, nesumnjivo talentiranih poput Coutinha.

gol expired Urnebesan video: Kako bi NBA zvijezde igrale da su nogometaši? Jedan je baš kao Neymar divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider