Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zvučno pojačanje

Transfermarkt objavio: Josip Drmić je novi igrač Dinama

Josip Drmić oživio je karijeru u Rijeci, ali nastavlja u Dinamu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šuškalo se mjesecima, prvu informaciju donio je Dnevnik Nove TV, a sada je neslužbena potvrda stigla u vidu objave na poznatom portalu specijaliziranom za nogometne transfere, Transfermarktu.

Josip Drmić 1. srpnja službeno će postati novi nogometaš Dinama, jer mu tada ističe ugovor s Norwich Cityjem iz kojeg stiže besplatno. Karijeru je oživio dolaskom u Rijeku gdje je proveo sezonu i pol.

Čeka se službena objava Dinama, a klub iz Maksmirske 128 sigurno sprema posebno predstavljanje. Dugo je Drmić želja Dinama, a pitanje je hoće li i Goran Tomić doći u paketu s Kvarnera.

Sjajan je Drmić bio u dresu Rijeke, u 55 susreta zabio je 32 pogotka, a sezonu je završio kao drugi strijelac HNL-a s 21 pogotkom.

Kako je predsjednik Rijeke Mišković jučer rekao:

''Danas živimo u svijetu novca i ako će netko dobiti pet puta više nego kod mene i prijateljski ode u Dinamo ili bilo gdje drugdje, ne vidim tu problem.''

gol expired Damir Mišković: "Tomić i Drmić u Dinamu? Mogu mu samo zahvaliti i stisnuti ruku" divider

Navodno će Drmić potpisati ugovor koji mu jamči 750 tisuća eura po sezoni čime će postati jedan od najplaćenijih igrača u plavoj svlačionici.

Pogledajte sjajne pogotke Drmića u dresu Rijeke

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider