Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na krivoj tribini

Hrvatski reprezentativac zbunio novinare: Što on radi na utakmici gradskog rivala?

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić na slobodan dan došao je pogledati Milan i Veneziju i pokrenuo lavinu glasina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Intera Ivan Perišić u utorak je zabio za Inter protiv Fiorentine, a dan kasnije pojavio se na San Siru, ali na krivoj strani stadiona, i pogledao utakmicu Milana i Venezije u 5. kolu Serie A (2:0).

Talijanski mediji primijetili su ga na tribinama San Sira dok je igrao Milan i zapitkuju se:

"Što Perišić radi na slobodan dan na utakmici Milana?“

gol expired Agent Ante Rebić: Na trenerov zahtjev okrenuo broj kolege iz reprezentacije i nagovara ga na Milan, hajdukovcima se ovo neće sviđati divider

Nije im jasno što je tražio na utakmici gradskog rivala s obzirom na to da je znao da će ga primijetiti na tribinama i da će se zapitati što on tu traži. Nagađaju da je došao pogledati prijatelje (čitaj Rebića) ili je samo iskoristio slobodnu večer za malo nogometa i skautsku misiju protiv suparnika s kojim će uskoro igrati u domaćoj ligi.

Jučer se pak pojavila zanimljiva vijest da je Ante Rebić na zahtjev trenera Stefana Piolija okrenuo Perišićev broj i upitao ga bi li na kraju sezone preselio u Milan. Ivanu na kraju tekuće sezone istječe ugovor, a Milan, koji je ovo ljeto bez odštete ostao bez Calhanoglua i Donnarumme, planira sljedeće ljeto dovesti nekoliko igrača po istom modelu.

Ivan je jedan od njih, tvrde…

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider