Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
super se slažu

VIDEO Hrvatska verzija obitelji Lewandowski, imaju ista zanimanja i često slično jedu

Fran i Ivona Brodić imaju sličnu priču kao obitelj Lewandoski, točnije, bave se istim zanimanjima.

Imaju isto radno mjesto – napadač. Istu profesiju dijele i supruge – nutricionistice su. Jedan je malo stariji i nešto poznatiji – Robert Lewandowski, a hrvatska verzija obitelji Lewandowski su – Fran i Ivona Brodić. Priču o simpatičnim Brodićima donosi Vlado Boban.

Težina i masno tkivo mjere se gotovo svaki dan. Šefuje naravno supruga Ivona, a sve nadgleda pomeranka Kali. Život napadača Varaždina Frana Brodića. Sve se zapisuje i planira već godinama u tablice od tjelesnog stanja do prehrane.

Bivši talentirani napadač Dinama, dugo se tražio i u Varaždinu se na kraju pronašao. Jedan je od najboljih pojedinaca hita sezone – četvrtog Varaždina.

''Napokon sam dobio pravu priliku dugo sam to čekao. Zahvaljujem se klubu, guramo jako dobro. Cilj nam je naravno nastaviti u istom ritmu do kraja sezone'', rekao je Brodić.

''Imamo dobru kemiju u momčadi, imamo dobre igrače i pojedince ali bitan je taj chemistry. Stručni stožer radi izvrstan posao. Mi igrači želimo ostvariti to 4. mjesto koje vodi u Europu.''

A njega je nogometni put vodio po Europi – Od Clubb Bruggea do Catanije.

''Mogu reći da sam odrastao kao čovjek i osoba. Nije da nisam igrao, igrao sam, ali nisam imao minutažu koju sam priželjkivao.''

OFF: Ali zato doma nakon treninga ima ručak kao ni jedan HNL napadač. Jer supruga Ivona radi kao nutricionist za klubove.

''Kuham i razmišljam na drugačiji način, meni su to brojke, nutrinijenti, sve se važe. Kad sam diplomirala radila sam u Dinamu i najviše sada radim sa sportašima'' kaže supruga Ivona.

Fran priznaje, kako mu takav režim paše i jedino takav odnos prema sportu mu daje rezultate.

''Stvarno se osjeti velika razlika i na terenu i van terena. Bolje spavaš i osjećaš se. Pratim Lewandowskog i znam da mu ide jako dobro.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider