Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upisali važne bodove

VIDEO Mladi Vatreni upisali uvjerljivu pobjedu: U prvih osam minuta zabili dva gola

Hrvatska U-21 je golovima Marina Ljubičića i Domagoja Bukvića svladala Andoru.

Marin Ljubičić u dresu hrvatske reprezentacije (Foto: Srecko Niketic/Pixsell)

Hrvatski nogometaši do 21 godine ostvarili su novu pobjedu u kvalifikacijskoj skupini G za odlazak na Europsko prvenstvo, svladali su u petom nastupu u gostima Andoru s 3:0.

Sve je počelo u drugoj minuti autogolom Izquireda za 1:0 Hrvatske U-21, dok su se potom u strijelce upisivali Marin Ljubičić u osmoj te Domagoj Bukvić u 86. minuti za konačnih 3:0.

Otvaranje Hrvatske U21 je bilo odlično te je momčad koju vodi Dragan Skočić vodila 2:0 nakon samo osam minuta igre. U drugoj minuti je Matanović, uz pomoć domaćeg igrača Izquierda, pogodio za 1:0, dok je u osmoj Biuk lijepo proigrao Ljubičića koji je precizno naciljao za 2:0.

Do kraja prvog dijela Hrvatska U21 se umirila te je domaćin čak bio opasniji, ali je hrvatska mreža ipak ostala netaknuta unatoč dvije odlične šanse mladih igrača Andore.

U laganom ritmu je trajalo i drugo poluvrijeme. Očito zadovoljna zbog dva gola prednosti Hrvatska U21 je "krala" vrijeme sve do kraja te nije forsirala uvjerljivu pobjedu. Treći gol ipak se dogodio u 86. minuti, a lijepa akcija zaključena je golom Bukvića za konačnih 3:0.

S četiri pogotka u drugom dijelu Portugal U21 je ovog četvrtka kao domaćin svladao vršnjake s Farskih otoka s 4:0, u skupini G.

U idućem ogledu ove skupine Hrvatska U21 gostuje kod vršnjaka iz Portugala. Utakmice s igra u Faru 26. ožujka s početkom u 18.30 sati.

Golove možete vidjeti OVDJE.

Bruno Petković VIDEO Petkovića vežu lijepe uspomene za Tunis: Na pitanje o Hajduku kratko odgovorio divider

Krunoslav Jurčić VIDEO Kruno Jurčić želi detronizirati najuspješniji afrički klub: "U Kairu sam doživio kultorološki šok" divider  

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider