Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odgovor na ofenzivu

Hrvatska postava za uzvrat s Grčkom: Promjena u napadu koja puno znači

Prema informacijama koje dolaze iz Pireje, izbornik Zlatko Dalić vratiti će u udarnu postavu Marija Mandžukića.

Slavlje Hrvatske protiv Grčke (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Pitanje dana glasi: u kojem će sastavu Hrvatska istrčati na uzvratni megdan Grčkoj?

Prema informacijama koje dolaze iz Pireja, izbornik Zlatko Dalić vratiti će u udarnu postavu Marija Mandžukića, koji se oporavio od ozljede i čini se da je spreman, a na klupu će Nikola Kalinić ili Andrej Kramarić.

KOMENTAR IVICE MEDE Pirej kao polazna točka za veliki rezultat u Rusiji: Nemojmo od Grčke praviti Njemačku i Brazil

Ostatak momčadi koja je izvojevala pobjedu u Zagrebu ostat će nepromijenjen. Mandžukić bi trebao zaigrati u vršku napadu, dok će Kalinić na klupu ili desno krilo umjesto Kramarića. Sustav i raspored trebao bi ostati isti.

Dakle, hrvatska postava trebala bi ovako izgledati: Subašić – Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinić – Rakitić, Brozović – Kramarić/Kalinić, Modrić, Perišić – Mandžukić.

Izbornik je najavio da se Hrvatska ne planira braniti u Pireju i da će igrati napadački slično kao i u Zagrebu. Grci najavljuju borbu do posljednjeg daha, pokušat će sve da barem pobjede, no jasno je da će morati napasti ako žele dostići prednost Hrvatske.

Jasno je da će morati igrati napadački od prve minute, a to znači da će ostavljati dosta prostora hrvatskim napadačima. Grci nisu vični napadačkoj igri i pitanje je koliko uspješno mogu tako igrati.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider