Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SJAJNA VIJEST

HNS otkrio detalje: Evo kad počinje ludilo Paninijev albuma sa sličicama HNL-a

Nakon više od 20 godina od posljednjeg sličnog izdanja, na kioske stižu albumi i sličice Hrvatske nogometne lige.

Hajduk - Dinamo (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

S velikim ponosom Hrvatski nogometni savez objavio je ono o čemu se već ljetos naveliko pričalo te je najavljeno kao jedan od projekata ciljanih do kraja godine. Stigao je SuperSport HNL album sa sličicama.

Riječ je o projektu koji je HNS odradio zajedno s velikanom posla Paninijem i tu se radi o višegodišnjem ugovoru, dakle neće sve ostati samo na ovoj sezoni.

Uskoro na kioscima

Panini je tako došao do ekskluzivnih prava na sav kolekcionarski sadržaj vezan za SuperSport HNL.

“S izuzetnim zadovoljstvom proširujemo našu suradnju s Paninijem koji postaje naš ekskluzivni, licencirani partner za SuperSport HNL kolekcionarstvo. Imati album sa sličicama posvećen najvišem stupnju natjecanja u Hrvatskoj bila je dugogodišnja želja Saveza, naših klubova i igrača, a posebno navijača, zbog čega nas ovo partnerstvo izuzetno raduje. Dugogodišnja tradicija Paninija kao svjetskog lidera u svom sektoru jamči da će službeni SuperSport HNL album sa sličicama biti vrlo tražen među kolekcionarima i navijačima”, istaknuo je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić.

"Ovo je poseban trenutak za sve nas u Paniniju, imamo priliku proslaviti značajan napredak SuperSport Hrvatske nogometne lige kroz našu prvu kolekciju službenih sličica SuperSport HNL-a. Iznimno smo ponosni na dugogodišnji odnos s Hrvatskim nogometnim savezom i naše naslijeđe u isticanju kultnih trenutaka kroz naše kolekcije”, rekla je Elisabetta Mussini, direktorica licenciranja Panini Grupe.

Album se sastoji od 40 stranica, s preko 300 mjesta za sličice koje će biti potrebno prikupiti.

Što će se u njemu nalazi osim standardnih stvari, poput igrača i trenera momčadi te stadiona na kojima igraju, saznat ćemo nakon što se album i sličice nađu u prodaji. Bit će to sredinom prosinca na prodajnim mjestima Tiska, iNovina, Konzuma te drugim maloprodajnim lokacijama.

Nema sumnje kako je riječ o nečemu što će s godinama sve više vrijediti, poput starih albuma koje nam je uvijek drago vidjeti, posebno ako su potpuno ispunjeni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider