Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svi su potreseni

HNS oštro osudio incident u Osijeku: "Pružamo maksimalnu podršku Joseu Botu"

S više metaka izrešetan je automobil sportskog direktora Osijeka Josea Bota.

Jose Boto (Foto: Nova TV)

Šokantan slučaj zatresao je Osijek! Sa sedam metaka izrešetan je automobil sportskog direktora Osijeka Josea Bota, a o svemu se oglasio i Hrvatski nogometni savez (HNS) koji je oštro osudio incident.

Priopćenje HNS-a prenosimo u cijelosti:

"Hrvatski nogometni savez najoštrije osuđuje incident koji se dogodio u Osijeku gdje je propucan automobil kojim se koristi sportski direktor NK Osijek Jose Boto.

U automobil je s prednje strane u vjetrobransko staklo ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja, a nakon što je Botov suradnik Alfredo Almeida zatekao automobil u takvom stanju odmah je pozvana policija koja je obavila očevid na mjestu događaja.

HNS najoštrije osuđuje ovaj incident te poziva nadležne institucije da rasvijetle sve okolnosti ovog kaznenog djela kako bi počinitelji snosili odgovornost za ovaj zastrašujući čin.

HNS će biti u komunikaciji s NK Osijek te pružamo maksimalnu podršku g. Botu i klubu nakon ovog duboko uznemirujućeg incidenta te ćemo kroz komunikaciju s nadležnim tijelima naglasiti važnost rješavanja ovog slučaja kako bi se poslala snažna poruka da je hrvatsko društvo sigurno te da su ovakve poruke i zlodjela apsolutno neprihvatljivi i nedopustivi", stoji u priopćenju.

Jose Boto Jose Boto nakon što mu je propucan automobil: "Ne pada mi na pamet napustiti grad Osijek i klub!" divider

Toni Kroos i Luka Modrić Toni Kroos odgovorio na usporedbe s Modrićem: "Luka nastavlja uživati, a ja sam htio prekinuti na visokoj razini..." divider

Luka Modrić Modrić otkrio gdje će živjeti nakon završetka karijere: "To nam je plan" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Sretan rođendan španeru Vatrenih i 'plavoj devetki'! 🥳

Hvala ti za one trenutke protiv Brazila, uz želju da se iznenađenje slične magnitude dogodi i sutra na Allianz Areni... 🥳😍🇧🇷
Još jedna zanimljivost iz derbija... ✅️⚽️
Navijačka prepucavanja... 😂⚽
UŽIVO Povijesni event u Sferi: UFC 306 na najatraktivnijoj lokaciji na svijetu, produkcija će biti deset puta skuplja nego inače

Uključite se u prijenos >>> https://rb.gy/m8ji5a