Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
širi se obitelj

HNS dobio pojačanje, Šimi Vrsaljku zanimljiva funkcija: Evo koji je novi posao slavnog Vatrenog

Šime Vrsaljko postaje ambasador Hrvatskog nogometnog saveza.

Šime Vrsaljko slaže zastavu na pod (Foto: Afp)

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, dogovorio je suradnju sa Šimom Vrsaljkom te će proslavljeni reprezentativac postati ambasador Saveza.

Prema dogovoru s predsjednikom Kustićem, Vrsaljko će biti angažiran kao ambasador Saveza te će u toj funkciji predstavljati HNS na događajima u Hrvatskoj i inozemstvu te će davati podršku različitim projektima, programima, inicijativama i aktivnostima HNS-a, stoji na stranicama Saveza.

Filip Hrgović Hrgović se ne oglašava, kao ni IBF: Usik na užas navijača ostaje bez pojasa, ali čekamo odgovor na najvažnije pitanje divider

Zadranin je kopačke o klin objesio u 31. godini života nakon bezbroj problema s koljenom. Vrsaljko je najdublji trag ostavio u dresu Atletica čiji je član bio od 2016. do 2022. godine, a upisao je sto nastupa, tri gola i deset asistencija.

Najbolje trenutke svoje igračke karijere je proživio 2018. godine kada je osvojio Europsku ligu s Atleticom, ali, ono nama važnije, drugo mjesto s hrvatskom nogometnom reprezentacijom u Rusiji.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider