Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
još nije gotovo?

Nakon šoka iz Milana oglasio se HNS: "Napravit ćemo sve da Perišić i Brozović budu s nama"

Oglasio se Hrvatski nogometni savez nakon objave Intera da se svim igračima zabranjuje odlazak na reprezentativno okupljanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Koronavirus pokosio je milanski Inter. Za sada su četvorica igrača zaražena virusom, zbog čega su sve klupske aktivnosti zaustavljene na četiri dana, odgošena je utakmica protiv Sassuola, te je igračima zabranjeno putovanje na reprezentativne obaveze.

Hrvatska u Interu ima dvojicu standarnih, štoviše neizostavnih reprezentativaca - Ivana Perišića i Marcela Brozovića. HNS se oglasio nakon odluke Intera da zabranjuje putovanja svim svojim igračima, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Nastavno na priopćenje koje je danas objavio milanski Inter, Hrvatski nogometni savez izdaje sljedeće priopćenje:

gol expired Bio je mrtav 78 minuta: Nevjerojatna priča, nogometaš i liječnik otkrili detalje drame koja se odvijala u Londonu divider

Hrvatski nogometni savez upoznat je sa situacijom u Interu te je u komunikaciji s klubom, Talijanskim nogometnim savezom, Fifom, Uefom i nadležnim epidemiološkim tijelima kako bismo pokušali pronaći rješenje koje bi omogućilo priključivanje Ivana Perišića i Marcela Brozovića hrvatskoj reprezentaciji.

HNS će učiniti sve, u okviru postojećih okolnosti, kako bi reprezentacija bila kompletna tijekom predstojećeg okupljanja za kvalifikacijske utakmice sa Slovenijom, Ciprom i Maltom, a o daljnjem razvoju situacije pravovremeno ćemo obavijestiti javnost."

Hrvatska reprezentacija kvalifikacije otvara gostovanjem u Ljubljani kod Slovenije 24. ožujka, a potom je čeka dvostruki program u Rijeci - 27. ožujka protiv Cipra i tri dana kasnije protiv Malte.

Sve utakmice moći ćete gledati uživo na gol.hr-u i Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider