Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
problemi u milanu

Loše vijesti: Hrvatska bez Perišića i Brozovića, Inter im zabranio odlazak u reprezentaciju!

Milanske zdravstvene vlasti naložile su Interu prekid svih klupskih aktivnosti u sljedeća četiri dana, dok je klub zabranio sva inozemna putovanja svojim igračima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija ostala je za prve susrete kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. bez Ivana Perišića i Marcela Brozovića nakon što je milanski Inter zbog novih slučajeva zaraze zabranio svojim igračima odlazak na utakmice svojih reprezentacija. 

Dalić je objavio popis reprezentacije 10 dana prije ove vijesti. Umjesto Perišića s pretpoziva bi trebao uskočiti sjajni igrač Gorice Kristijan Lovrić, dok bi Brozovića mogao zamijeniti Bordeauxov veznjak Toma Bašić.

Zasad su zaraženi Danilo D'Ambrosio, Samir Handanović, Stefan de Vrij i Matias Vecino.

gol expired Je li to prilika? Šok za Dalića sjajnom igraču otvara put do Vatrenih, želi ga i BiH divider

Milanske zdravstvene vlasti naložile su Interu prekid svih klupskih aktivnosti u sljedeća četiri dana, pa je odgođen prvenstveni susret protiv Sassuola koji se trebao igrati u subotu. Inter je odmah uveo zabranu puta u inozemstvo svojim igračima, što je službeno objavio na svojoj stranici.

Vodeći klub Serie A Inter naveo je da će u ponedjeljak, 22. ožujka ekipa ponovo biti testirana, uoči eventualnog povratka na treninge.

Hrvatska reprezentacija kvalifikacije otvara gostovanjem u Ljubljani kod Slovenije 24. ožujka, a potom je čeka dvostruki program u Rijeci - 27. ožujka protiv Cipra i tri dana kasnije protiv Malte.

Sve utakmice moći ćete gledati uživo na gol.hr-u i Novoj TV

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider