Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
zaslužio je priliku

Je li to prilika? Šok za Dalića sjajnom igraču otvara put do Vatrenih, želi ga i BiH

Kristijan Lovrić mogao bi dočekati debi za reprezentaciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Loše vijesti stigle su iz Milana netom prije početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. - zbog naglog porasta zaraženih u Interu svim igračima zabranjuje se odlazak u reprezentacije.

To znači da bi, ako ne dođe do promjene u sljedećih nekoliko dana, Hrvatska trebala ostati bez Ivana Perišića i Marcela Brozovića, dviju velikih uzdanica Zlatka Dalića.

Otvara to priliku nekim igračima s pretpoziva. U vezni red mogao bi umjesto Brozovića uskočiti Toma Bašić, dok posebno upada u oči Perišićeva logična zamjena na krilu - Kristijan Lovrić.

Sjajni 25-godišnji krilni igrač Gorice ponajbolji je nogometaš HNL-a, a već se dugo spominje u kontekstu reprezentacije. Priče su postale još glasnije kada se u priču uključila Bosna i Hercegovina, koja Lovriću preko oca može ponuditi nastupe u reprezentaciji.

gol expired Loše vijesti: Hrvatska bez Perišića i Brozovića, Inter im zabranio odlazak u reprezentaciju! divider

Dalić je reagirao pretpozivom, a ostane li situacija ovakva, lako bi se Lovrić mogao preseliti i na "pravi" Dalićev popis.

Lovrić je poznat po sjajnom driblingu i udarcu. Svoju kvalitetu demonstrirao je i u utorak kada je zabio dva sjajna gola Hajduku za prolazak Gorice u polufinale Kupa.

Popularni Kristijano probio se relativno kasno - sve do 20. godine bio je član Ogulina, kluba koji nosi ime po njegovu rodnom gradu. Uslijedili su nastupi za Kustošiju, Lokomotivu i Lučko, a od 2018. član je Gorice, s kojom je izašao na veliku scenu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider