Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kasnije oduševili kombinatorikom

Sprint Higuaina u odnosu na Cristiana Ronalda postao hit na društvenim mrežama

Gonzalo Higuain i Cristiano Ronaldo bili su u centru pažnje za vrijeme današnjih treninga Juventusa.

Higuain i Ronaldo sprintaju (Screenshot)

Nogometaši Juventusa punom se parom pripremaju za novu sezonu u kojoj ima je cilj osvojiti barem dvostruku, ako ne i trostruku krunu. Sitne detalje s priprema klub objavljuje na društvenim mrežama, a jedan od videa posebno je oduševio korisnike istih.

Na njemu Gonazalo Higuain i Cristiano Ronaldo rade sprinteve, odnosno vježbaju startnu brzinu i brzinu promjene smjera nakon kraćeg sprinta. Ono što je posebno zabavilo nogometne fanove je razlika u brzini ove dvojice igrača. Iako je riječ o kraćem sprintu, razlika u brzini / eksplozivnosti vidljiva je golim okom.

Atletico lovi još dvije velike zvijezde i slaže zastrašujuću ekipu: Pokucali na vrata Tottenhama i šokirali Real Diego Simeone s igračima Atletica (Foto: AFP) Diego Simeone (Foto: AFP) Joao Felix (Foto: AFP) +2 Diego Costa i Felix Zwayer (Foto: AFP)

Naravno, argentinski napadač je znatno sporiji u reakciji i radu nogu u usporedbi s jednim od najbržih napadača svijeta - Cristianom Ronaldom.

"Duel sprintera. tko će pobijediti?", stoji u jednom komentaru, a uz njega emotikon koji plače od smijeha.

Nešto kasnije, u radu s loptom, Ronaldo i Higuain su oduševili trenera kratkom kombinatorikom, a reakcija stratega Maurizija Sarrija postala je viralna.

"Oooooo, tako to ja volim!"

Podsjetimo i da će Higuain vjerojatno napustiti Juventus o ovoljetnom prijelaznom roku, odnosno barem su tako uvjereni talijanski mediji.

Maurizio Sarri i Cristiano Ronaldo u Juventusu (Foto: AFP) Kako će izgledati ''novi Juventus'': Velika gužva u sredini, Ronaldo već rekao ''ne'' divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider