Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potres u Münchenu

Velika čistka u Bayernu: Legendama uručili otkaz pola sata nakon osvajanja titule!

Oliver Kahn i Hasan Salihamidžić otpušteni su sa svojih pozicija u Bayernu nakon proslave 11. titule u nizu.

Kahn i Salihamidžić (Foto: Afp)

Borussia iz Dortmunda remizirala je 2:2 na domaćem terenu protiv Mainza, dok je Bayern svladao Köln 1:2 u gostima i osigurao 11. uzastopnu titulu prvaka Njemačke.

Slavlje igrača Bayerna Borussia puknula pod pritiskom, Bayern u šokantnoj završnici postao novi-stari prvak Bundeslige! divider

Gol Jamala Musiale donio je Bavarcima novu titulu, ali Bayern se nakon desetljeća dominacije Bundesligom pokazao ranjiv. Vodstvo Bayerna detektiralo je dva glavna krivca. Naprasno, odmah nakon utakmice, Hasan Salihamidžić i Oliver Kahn dobili su otkaz, javlja njemački Bild.

Salihamidžić je bio na tribinama u Kölnu i podržavao svoj Bayern, dok je Kahn, čini se, znao što mu slijedi te nije prisustvovao utakmici.

Novi sportski direktor Bavaraca biti će Jan-Christian Dreesen, a popularnom Brazzi pripasti će poveća otpremnina s obzirom na to da mu ugovor s Bayernom vrijedi još dvije godine.

Nikola Vlašić Nikola Vlašić zablistao u finišu sezone: Upisao dvije asistencije i pokupio najveću ocjenu divider

Iako je osvojena titula, u Bayernu sezonu smatraju neuspješnom jer su prerano ispali iz iz Lige prvaka, kao i zbog neuvjerljivih predstava u Bundesligi. Njemački mediji uzeli su na zub Kahna i Salihamidžića, koji su bili zaduženi za sve transfere, uostalom i za odluku da usred sezone Juliana Nagelsmanna zamijene Thomasom Tuchelom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider