Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drama u Bundesligi

VIDEO Ovo je gol koji je Dortmund bacio na koljena: Joker s klupe zabio za novu titulu Bayerna

Jamal Musiala zabio je za pobjedu Bayerna kod Kolna u Bundesligi.

Bayern (Foto: Guliver Image/GOL.hr)

Bayern je novi, stari prvak njemačke Bundeslige. U drami posljednjeg kola slavili su na gostovanju kod Kolna, a pogodak za pobjedu i titulu zabio je Jamal Musiala.

Bavarci su sjajno otvorili utakmicu, poveli su u 8. minuti preko Kingsleyja Comana i s tim se rezultatom otišlo na odmor. Sve do 81. minute nije bilo promjene rezultata, a onda se dogodio šok.

Domaćini su dobili kazneni udarac, a precizan s bijele točke bio je Dejan Ljubičić za poravnanje rezultata na 1:1. To je bacilo Bavarce u očaj, ali pokrenulo eksploziju oduševljenja u Dortmundu, koji je ponovno skočio na prvo mjesto prvenstvene tablice.

Slavlje igrača Bayerna Borussia puknula pod pritiskom, Bayern u šokantnoj završnici postao novi-stari prvak Bundeslige! divider

No onda se ukazao Musiala, koji je u igru ušao u 85. minuti, a četiri minute kasnije, na dodavanje Gnabryja, zabija za 1:2.

To je Bavarcima donijelo 11. titulu u nizu, a Borussia je sve prosula. Uspjeli su do kraja susreta izjednačiti na 2:2 protiv Mainza, ali to nije bilo dovoljno za prekid dominacije bavarske momčadi i prvu titulu nakon dugo, dugo godina.

Pogodaka Jamala Musiale možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider