Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabili šest komada

VIDEO Pogledajte sjajne škarice mlade Hajdukove nade za juniore protiv Osijeka

Filip Čuić prekrasnim golom zaključio je Hajdukovo gaženje Osijeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U zaostaloj utakmici 7. kola Prve HNL juniori Hajduka na Poljudu su pobijedili Osijek s uvjerljivih 6:0. Potez dana bile su majstorske škarice Filipa Čuića.

Momčad trenera Marijana Budimira od početka se nametnula posjedom i od pet stvorenih prilika u prvom poluvremenu, čak četiri pretvorila u pogotke. A oni su bili sve jedan ljepši od drugog, objavio je Hajduk na službenoj stranici.

gol expired Najveći talent napušta Hajduk: Roditelji su tražili previše od kluba divider

Seriju je otvorio Šimun Hrgović u 15. minuti nakon lijepe akcije i ubačaja Mate Antunovića s desne strane. Potom Antunović odličnim udarcem s ruba šesnaesterca zakucava loptu u lijeve rašlje za 2:0. U 35. minuti Jere Vrcić koristi odličnu dubinsku loptu Dominika Prpića, vara svoje protivnike i poentira. Za 4:0 opet u lijeve rašlje s desetak metara pogađa Rokas Pukštas. Minutu ranije zaprijetio je još jednom Vrcić, ali je njegov udarac pogodio vratnicu.

gol expired Kladionice sve manje vjeruju Dinamu: Hajduk se opasno približio, ali prijete Osijek i Rijeka divider

Bijeli nisu posustali niti u drugom dijelu te je gostujući vratar Franko Kolić još dva puta morao vaditi loptu iz mreže. Peti gol postigao je glavom nakon ubačaja Hrgovića iz prekida Prpić, a točku na 'i' stavio je Filip Čuić u 76. minuti nakon fantastične akcije. Franjo Lazar je preciznom dijagonalom pronašao Antonija Jakira na lijevoj strani, njegov ubačaj je Antunović s druge vratnice glavom vratio u sredinu, a Čuić škaricama precizno pogodio desni kut.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider