Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte reakcije igrača

Hajdukovi igrači u suzama nakon poraza, kapetan poručio: "Imamo za čime žaliti!"

Hajdukovi igrači bili su utučeni nakon poraza, a Dinamov heroj je priznao da je sreća bila na njihovoj strani.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 

Dinamo je u najvećem hrvatskom derbiju na Poljudu pobijedio Hajduk s 2:1 i trasirao put prema naslovu prvaka. Nakon utakmice za Dnevnik Nove TV s Poljuda se sa svojim dojmovima javio reporter Vlado Boban.

Briljantna, fantastična atmosfera, sjajno navijanje, sjajan dekor na tribinama od prve do 90. minute. Ono što je najvažnije, zaista je pobijedio nogomet. Fantastična utakmica, bezbroj šansi, nismo gledali reviju prekršaja, žutih kartona i isključenja, što smo znali gledati u derbijima.

Vidjeli smo i uplakana lica u mix-zoni, prvi je prošao Karlo Letica cijeli u suzama, brojni igrači Hajduka su također prošli razočarani, vidjelo se koliko im je značio ovaj derbi. Željko Kopić je upisao tek drugi poraz na klupi bijelih, nakon Slaven Belupa porazio ga je i Dinamo i praktički izbacio iz utrke za naslov. Još je pet kola do kraja, Dinamo ima kudikamo bolji raspored i vjerojatno će osigurati novi naslov prvaka.

Nakon utakmice smo razgovarali s kapetanom Hajduka Zoranom Nižićem, Zvonimirom Kožuljem i Marijom Gavranovićem.

''Naši navijači su nas opet iznenadili i potvrdili da su naš 12. igrač. Zato mi je najviše žao što nismo vratili rezultatom, ali eto, što je tu je, idemo dalje, imamo još tu utakmicu finala Kupa'', rekao je Kožulj.

''Imamo za čime žaliti, mislim da smo odigrali jednu pravu utakmicu. Imalo smo težak početak, oni su bolje ušli u utakmicu i kaznili nas tim pogotkom. Nakon toga smo držali Dinamo na konopcima, ali nismo zabili taj drugi gol, opet smo primili drugi gol iz prekida i imamo za čime žaliti'', rekao je Nižić.

''Jako smo dobro ušli u utakmicu, htjeli smo držati visoki ritam. Mislim da je ovo bila dobra utakmica s obje strane, atmosfera je bila fantastična, na kraju smo možda imali malo više sreće'', smatra Gavranović.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider