Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte fotografije

Hajdukovci u dresovima okupirali tribine Aldo Drosine unatoč zabrani Istre

Istra i Hajduk zatvorili su 1. kolo nove sezone Prve HNL, a navijači Bilih ipak su ušli s obilježjima svog kluba unatoč zabrani domaćina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uprava nogometaša Istre iznenadila je javnost priopćenjem u kojem su istaknuli kako će navijači Hajduka s istaknutim obilježjima moći sjediti isključivo na tribini namijenjenoj za gostujuće navijače.

"Na nedjeljnom je susretu (između Istre i Hajduka s početkom u 21 sat) dopušteno nositi obilježja gostujućeg kluba (rekvizite i odjeću) isključivo na gostujućoj, južnoj tribini. Na ostalim tribinama nije dozvoljeno nositi obilježja Hajduka za ovaj susret", objavila je Istra uoči utakmice.

gol expired VAR soba na utakmici Istre i Hajduka dobila iznenadnu slobodnu večer divider

Ta je objava naletila na oštru kritiku dijela javnosti, ali fotografije koje stižu sa pulskog stadiona otkrivaju kako su pojedini navijači Hajduka ipak uspjeli sjesti na mjesta koja su bila rezervirana za "neutralne" i domaće navijače.

Nije poznato je li riječ o namjernom ili nenamjernom propustu osiguranja na ulazima stadion ili je Istra odlučila popustiti pod kritikama javnosti i ipak dozvoliti Hajdukova obilježja i na ostalim tribinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider