Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OBJAVILA PA OBRISALA

Hajdukova nutricionistica pokušala objasniti zašto je na vjenčanju "razbila maksimirski stadion"

Puno bure na društvenim mrežama izazvala je snimka s vjenčanja Hajdukove nutricionistice, Dragane Olujić Sekulić.

Dragana Olujić i Marko Livaja (Foto: Ante Čizmić / Cropix)

Vrlo zanimljivu svadbenu tortu odabrala je Hajdukova nutricionistica Dragana Olujić Sekulić, koja se prošlog vikenda udala u Splitu.

Naime, uz pjesmu "Dalmacijo", njoj i njenom suprugu na stol je došla torta u obliku maksimirskog stadiona, koju su nakon toga njih dvoje krenuli razbijati, uz odobravanje svih prisutnih. 

Kritike i od navijača Hajduka

Njihov postupak ekspresno je doveo do velikog broja kritika, pa čak i navijača Hajduka, koji ovo smatraju svojevrsnim prelaskom granice dobrog ukusa.

Svadbena svečanost Hajdukove nutricionistice Hajdukova nutricionistica se udala, a torta je bila - Dinamov stadion: Uslijedilo je neugodno iznenađenje divider

Nakon tih reakcija, ona sama je pokušala objasniti svoj postupak, statusom koji je objavila na Facebooku. Isti je kasnije obrisala, vjerojatno uz savjet sa strane, no ne dovoljno brzo da on ne ostane uslikan od strane ljudi na internetu.

Pokušala se "oprati"

"Vjenčanja su puna običaja. Neki običaji su dosadni, neki zabavni, kao i vjenčanja. Ja sam se eto udala. Opet. I organizirala vjenčanje. Zabavno vjenčanje sa zabavnim i veselim običajima.

Neke običaje zadržala, neke izostavila a neke eto promijenila. U Dalmaciji se na vjenčanju razbija krokant. I to, Sv. Duje. 

Meni ga je ovaj put bilo zao. Izabrala sam nešto sto se ionako uskoro ruši i gradi novo.

Čista simbolika, ništa drugo.

Ako netko to protumači na drugačiji način, to više ne smatram mojim problemom nego njegovim", napisala je, kao što možete vidjeti u priloženom, kao što smo naveli obrisanom, statusu.

Obrisani status Dragane Olujić Obrisani status Dragane Olujić (Foto: Facebook)

Hajduk još uvijek nije reagirao

Objašnjenje s jedne strane ima smisla, budući da taj običaj uistinu postoji, no razlog zašto je odabrala baš stadion najvećeg rivala njenog kluba baš i nije najbolje odabrano. Vjerojatno je zbog toga status i obrisan.

Ovo nije prvi incident u kojem je ova mlada dama sudjelovala. Naime, upravo ona je napala suca Igora Pajača, na poluvremenu utakmice između Hajduka i Lokomotive. Tim putem je i kažnjena od strane HNS-a.

Mnogi nakon ovakvog postupka pozivaju na njen otkaz iz Hajduka, no iz kluba još nema reakcije. Zanimljivo, i portal koji je prvi objavio snimku, a vrlo je blizak Hajduku, ne u međuvremenu snimku uklonio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
UŽIVO REAL - BARCELONA: Poluvrijeme u Madridu, Mbappeu poništili gol

Uključite se u prijenos >>> https://bit.ly/3C1ilIH

foto: AFP
UŽIVO REAL MADRID - BARCELONA: Krenuo je prvi El Clasico sezone

Uključite se u prijenos >>> https://bit.ly/3C1ilIH

foto: AFP
UŽIVO Počeo je UFC 308: UFC spektakl u Abu Dhabiju prepun sjajnih boraca 

Uključite se u prijenos >>> bit.ly/UFC_2610
UŽIVO REAL MADRID - BARCELONA: Stigli sastavi za prvi El Clasico ove sezone!

Uključite se u prijenos >>> https://bit.ly/3C1ilIH