Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
KIŠA OKUPALA TRENING

VIDEO Odrađen četvrti trening u Rijeci: Stigla dvojica, na tribinama veliki broj bivših Vatrenih

Stipe Antonijević javio se za Dnevnik Nove TV iz Rijeke, gdje je donio najsvježije vijesti iz reprezentativnog kampa.

Završio je četvrti trening na pripremama Vatrenih u Rijeci, ujedno prvi kišni. Zaista se otvorilo nebo nad Rujevicom, ali morat će se svi naviknuti na to, jer prognoza nije ništa bolja do kraja tjedna.

Mogla bi kiša "ukrasiti" i utakmice Hrvatske i Sjeverne Makedonije, koja je na rasporedu u ponedjeljak.

Što se tiče novih lica, dva su danas stigla u kamp. Dvojac koji konkurira za titulu onih koji imaju najbolju sezonu iza sebe. To su Josip Stanišić i Ante Budimir, a kažimo i kako je nakon dana odsustva ovdje došao i Josip Juranović, koji se vjenčao u Zagrebu. Zbog toga je na početku treninga nagrađen aplauzom na centru terena.

Niko Kranjčar, Gordon Schildenfeld, Danijel Pranjić i Nikica Jelavić samo su neka od imena koja su danas uživo s tribina pratila trening. Nije riječ o nikakvom okupljanju bivših reprezentativaca nego o polaznici HNS-ove trenerske akademiju, koji polažu pro licencu. Njih 18 je bilo prisutno, uživo učilo od Zlatka Dalića. Koliko doznajemo, nije to ni posljednji put da će biti prisutni tijekom ovih priprema.

Budu li prisutni na sutrašnjem treningu, mogu vidjeti tri nova lica. Sutra stiže Cityjev dvojac Gvardiol i Kovačić, ali konačno i Nikola Vlašić, koji je završio s individualnim dijelom oporavka koji je posljednji dana provodio s ocem Joškom u Splitu. Niksi će se sutra pridružiti, a mi ćemo vas u sportskim minutama Dnevnika obavijestiti u kakvom stanju i je li uspio odraditi cijeli trening s reprezentacijom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta