Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U Gradu Heroja

Hajdukova delegacija položila vijenac u Vukovaru: Među njima i sin vukovarskog branitelja

Uoči utakmice s Osijekom na Opus areni, Hajdukova delegacija je stigla u Vukovar kako bi odala počast žrtvama Grada Heroja.

Delegacija Hajduka u Vukovaru (Foto: HNK Hajduk/Screenshot)

Hajduk gostuje kod Osijeka u sklopu zaostale utakmice 3. kola HNL-a na Opus areni. Hajdukovci su prije same utakmice odlučili odati počast stradalima i zapaliti svijeće na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata.

Delegacija Hajduka na to se odlučila povodom skorašnjeg obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Grada Heroja 1991. godine.

Joaquin Piquerez i Endrick u dresu Palmeirasa Real ugrabio senzaciju, Madriđani likuju: Evo kako je brazilsko čudo reagiralo na Guardiolin poziv divider

Počast poginulima i stradalima odali su u predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić, kapetan Lovre Kalinić te mladi hajdukovac Šimun Hrgović, inače rodom iz Vukovara.

Otac Šimuna Hrgovića, Ivica, hrvatski je branitelj koji je teško ranjen u Domovinskom ratu na Trpinjskoj cesti. Ivicu Hrgovića od smrti spasili su suborci, a u komi je proveo deset dana.

Simbolično, da je upravo njegov sin bio jedan od onih koji su položili vijenac i zapalili svijeću za stradale suborce njegova oca.

Maksimirska glavna loža - Vlatka Peras i Mirko Barišić u fokusu Dinamovi navijači mučki su prevareni: Maksimirski farizeji smiju im se u lice i nitko se ne buni divider

Šimun Hrgović još čeka na prvi nastup u HNL-u u dresu Hajduka. Prve seniorske minute upisao je u momčadi Solina kada je bio na dvojnoj registraciji s Hajdukom. No, nakon ozljede Melnjaka dvojna registracije je povučena te ga sada očekuje seniorski nastup u dresu Bijelih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider