Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stvari se vraćaju u normalu

Nogometaši Hajduka vraćaju se treninzima ovog petka, ali pod posebnim uvjetima

Nogometaši Hajduka ovog petka započinju s uobičajenim treninzima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već od ovog petka splitski nogometni klub Hajduk počinje s relativno uobičajenim treninzima nakon što im je to dopustio Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije. Vijest o početku treninga na stadionu objavio je klub na svojoj klupskoj stranici.

"HNK Hajduk dobio je dopuštenje Stožera za civilnu zaštitu Splitsko-dalmatinske županije za treniranje nogometaša prve momčadi u grupama od po četiri igrača.

gol expired Brazilac Ronaldo otkrio koja je utakmica za njega bila posebna: ''Svi su ustali, jedan od najvažnijih trenutaka u mom životu'' divider

Grupni treninzi počinju u petak, a odvijat će se sukladno napucima Stožera za civilnu zaštitu što znači da će na treningu uvijek biti prisutna samo jedna grupa igrača, grupe se neće mijenjati te se igrači nakon treninga neće zadržavati na stadionu.

Podsjetimo, nakon zastoja svih nogometnih aktivnosti prouzročenog pandemijom koronavirusa, Bijeli su prvi put s individualnim treninzima započeli 13. travnja te se od tada na Poljudu svakodnevno radili na glavnom i pomoćnom terenu."

gol expired Zbog Maradone je zaigrao nogomet, no Messijeva najveća inspiracija je jedna druga legenda divider

Natjecanje u Prvoj HNL prekinuto je 12. ožujka nakon odigranih 26 kola. Preostale opcije za nastavak natjecanja su 30. svibnja i 13. lipnja.

Do kraja prvenstva trebalo bi se odigrati još 10 kola, a u trenutku prekida na čelu ljestvice je Dinamo sa 65 bodova, drug Rijeka ima 47, treći Osijek 46, a četvrti Hajduk 45. Na dnu su Istra 1961 sa 9 te Inter i Varaždin sa po 17 bodova.

gol expired Napadaju legendarnog napadača jer je pun ko brod, a ne donira novac: "Nisam ja donio koronavirus" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider