Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
posvetio mu cijeli zid

Zbog Maradone je zaigrao nogomet, no Messijeva najveća inspiracija je jedna druga legenda

Lionel Messi tijekom treninga u izolaciji kod kuće inspiraciju crpi iz jednog od najvećih sportaša svih vremena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Po mnogima najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi otkrio je prije nekoliko godina da je Diego Maradona razlog zbog kojeg je on počeo trenirati nogomet. No na nedavnom videu koji je Barcelona objavila na svojim kanalima društevenih mreža mogli smo vidjeti koji je sportaš njegova najveća inspiracija.

gol expired Napadaju legendarnog napadača jer je pun ko brod, a ne donira novac: "Nisam ja donio koronavirus" divider

Muhammad Ali najveća je inspiracija argentinskog navijača ako je suditi prema izgledu njegove dvoranice za trening u vlastitom domu. Jedan cijeli zid Messi je uredio fotografijama po mnogima najvećeg boksača svih vremena, te općenito jednog od najvećih sportaša u povijesti.

U prošlosti smo znali primjetiti Messija kako nosi majice na kojima je veliki boksač, a sada je i više nego jasno da je upravo on njegova najveća motivacija kada je sport u pitanju.

Podsjetimo, Argentinac je kao klinac bio jako nizak rastom i mnogi su mu govorili da nikada neće uspjeti. Čini se da ga je Alijevo nadljudsko samopouzdanje dalo i više nego dovoljno energije ne samo da postane uspješan nogometaš, nego jedan od najboljih svih vremena.

gol expired Pele tvrdi da je ovo njegov najbolji gol u životu: TV prijenosa nije bilo, ali ipak ga možemo vidjeti divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider