Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čeka se odgovor

Hajduk tužio oca Marka Brkljače, traži odštetu zbog intervjua kojeg je dao u Zagrebu

Hajduk je tužio Olivera Brkljaču koji je tek saznao za tužbu nakon dva mjeseca.

Prije tri mjeseca hrvatsku sportsku javnost iznenadio je transfer Marka Brkljače iz Hajduka u Dinamo.

Brkljača je dijete Hajduka i jedan od najvećih talenata svog godišta, no zbog nezadovoljstva i u dogovoru sa svojim ocem Oliverom, odlučio je otići s Poljuda.

Nakon cijele sage koja ja trajala mjesecima, Oliver Brkljača je dao intervju trojici novinara u Zagrebu. U razgovoru je pričao o ciframa i detaljima navodnog ugovora kojeg je Hajduk nudio njegovom sinu.

Spomenuti intervju je odjeknuo u javnosti, a Hajduk je reagirao na svojim službenim stranicama.

gol expired Drmić kritizirao Čačićevu taktiku i otkrio: "Nisam ni bio u svlačionici, pričao sam s igračima Salzburga" divider

''Na dan završetka pregovora s igračem Markom Brkljačom i njegovim zastupnicima jasno smo i transparentno iskomunicirali razloge zbog kojih nije došlo do dogovora između dvije strane.

Degutantne optužbe koje je njegov otac Oliver Brkljača iznio u dijelu medija nemaju nikakve veze s istinom, HNK Hajduk ne funkcionira na takav način te ih sa zgražanjem odbacujemo.


Zbog svega izrečenog, prisiljeni smo pokrenuti odgovarajuće pravne postupke u svrhu zaštitite prava i integriteta Kluba, kao i institucije predsjednika te sportskog direktora Kluba''
, stoji u priopćenju Hajduka prije tri mjeseca.

Hajduk tužio Olivera Brkljaču

Kako prenosi Slobodna Dalmacija, Hajduk je odlučio tužiti Olivera Brkljaču zbog ''štete uzrokovane njegovim izjavama''.

Splitski klub traži 100 tisuća kuna odštete od Olivera Brkljače i objavu presude na stranicama portala kojima je dao izjave. Hajduk ne tuži novinare portala koji su radili intervju s Brkljačom starijim, već jedino oca Olivera.

"Nitko me o tome nije obavijestio o tužbi"

Od podnošenja tužbe prošlo je nešto više od dva mjeseca, čeka se sada odgovor Olivera Brkljače koji svojom voljom može odlučiti hoće li reagirati ili ne.

Kad sud dobije odgovor na tužbu slijedi sudski postupak, ako Brkljačina strana odluči ignorirati postupak, sud može donijeti presudu i Hajdukov zahtjev u potpunosti prihvatiti.

''Meni je ovo prvi glas da je Hajduk podnio tužbu protiv mene i za taj iznos! Nitko me o tome nije obavijestio, pa nisam ni upoznat s detaljima tužbe. Kad ona dođe do mene, očitovat ću se o njoj. I dalje odgovorno tvrdim da je sve što sam rekao na toj tiskovnoj konferenciji u Zagrebu od riječi do riječi točno. Toliko od mene'', rekao je Oliver Brkljača za Slobodnu Dalmaciju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider