Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zabio iz zaleđa

Drmić kritizirao Čačićevu taktiku i otkrio: "Nisam ni bio u svlačionici, pričao sam s igračima Salzburga"

Josip Drmić uspio je zabiti Salzburgu, ali gol je poništen zbog zaleđa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je u sklopu trećeg kola Lige prvaka izgubio na gostovanju kod Salzburga 1:0. Modri su imali puno prilika, no nisu uspjeli zabiti.

Možda i najveću šansu za gol imao je Josip Drmić, koji je promašio zicer, bio je sam ispred golmana, ali uspio mu je obraniti. Drmić je kasnije i zabio gol, ali iz zaleđa.

Dinamo je dvoboj počeo s petoricom iza, vidjelo se odmah da Modri neće napadački jurišati prema naprijed, no nakon gola Ante Čačić je promijenio formaciju, uveo je Drmića, Bočkaja i Baturinu, odmah je to izgledalo bolje, no možda je bilo malo prekasno.

Obrambenu taktiku kritizirao je Josip Drmić.

''Imali smo šanse, osjetilo se. Moramo u uzvratu igrati s više samopouzdanja, više riskirati i tražiti gol. Kad igraš s petoricom u obrani, to pokazuje da se više želiš braniti. Čim smo izmijenili, bilo je ofenzivnije.''

Što kažete na predstavu Dinama u Salzburgu?

Ukupno glasova:

''Nije ni loše biti fleksibilan da možeš mijenjati sustav tijekom utakmice, ali nogomet treba igrati atraktivno i napadački na ovoj razini. Ako ne filozofiramo, odmah smo opasni, samo nas danas nije nagradilo'', rekao je sasvim otvoreno Drmić nakon utakmice.

gol expired Čačiću i Modrima treba više hrabrosti: Zašto Dinamo čeka da primi gol i tek onda krene naprijed!? divider

Drmić je otkrio da nije odmah otišao u svlačionicu, ostao je pričati s igračima Salzburga, a s Antom Čačićem samo se rukovao.

''Samo smo se rukovali, nisam ni bio u svlačionici, ostao sam pričati s igračima Salzburga. Nas su na početku svi otpisali, drugačije bi nacrtali tablicu, ali vidimo da možemo. Sada nas čekaju i utakmice kod kuće uz našu publiku'', dodao je Drmić.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider