Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Derbi na Maksimiru

Hajduk stiže desetkovan u Zagreb: "Na pobjedu protiv Dinama i Evertona"

Hajduk stiže u Zagreb na megdan s Dinamom u okrnjenom sastavu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Joan Carrillo otkrio je na današnjoj press-konferenciji na Poljudu da će Hajduk u predstojećem derbiju s Dinamom istrčati oslabljen na Maksimir.

„Lopez, Erceg, Pešić, Grbić, Tudor i Tomislav Bašić ne putuju u Zagreb“, poručio je trener Hajduka dodajući kako se nada da će Radošević biti spreman za meč.

Nabrojani igrači imaju problema s ozljedama ili su daleko od prave forme.
„Idemo u Zagreb na pobjedu, tri boda jako su nam bitna. Bit će to drugačija utakmica u odnosu na naš posljednji okršaj u kojem je Hajduk slavio“, poručio je Carrillo.

Hajduk očekuje gust raspored. Nakon što je izbacio Brondby u 3. pretkolu Europske lige, Hajduk u doigravanju očekuje veliki dvoboj s Evertonom. Prije toga mora odraditi najveći hrvatski derbi.
„Igramo na dva fronta, puno je putovanja i gostovanja, ali tomu se moramo prilagoditi“, kaže Carrillo.

„Dinamo ima dobre napadače, moramo biti oprezni i koncentrirani u obrani. Moramo biti odvažni i inzistirati na posjedu. To je ključ.“

Osvrnuo se Carrilla i na predstojeći dvoboj s Evertonom. Kaže da je zadovoljan ždrijebom.
„Financijski i igrači jači su od nas, ali idemo na pobjedu. U nogometu se događaju iznenađenja, ne može se sve predvidjeti. Ne mogu nam parirati u htjenju i volji, to nam daju naši navijači koji su nam najveća podrška“, zaključio je trener Hajduka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider